Haas i službeno otpustio Mazepina. Priča se da bi Fittipaldi mogao biti zamjena. Ako je to istina, onda je Haas stvarno zaslužio da ih se ismijava. Pored toliko odličnih vozača koji nemaju mjesta, izabrat Fittipaldija je ludost. Mislim, on nije loš vozač, ali nije ni F1 razina. Jedino ako su im potrebni novci, a Fittipaldi će sigurno dovesti brazilske sponzore sa sobom. Najdradije bih da Piastri dobije mjesto, ali ne znam hoće li ga Alpine pustiti, vjerojatno ne. Priča se i o Giovinazziju možda. Ali Fittipaldi je zasad najvjerojatnije rješenje.

I treba vidjeti koja će utrka zamjeniti Sochi. Jest da je prošlogodišnja VN Rusije bila možda i najbolja utrka sezone, ali pitanje je jel to bila anomalija. A u redu za zamjenu stoje Turska, Portugal, Malezija, Njemačka, možda i Mugello. To su slatke brige. Svaka od tih staza je bolja od Sočija.

zontra Sepang je dušu dao za F1.

Haas je objavio da će Fittipaldi biti samo na testiranjima ovaj tjedan, a stalno mjesto će dati nekom sa više iskustva (čitaj boljem vozaču). Makar se moraju požuriti, za 10 dana počinje sezona, a taj novi vozač će već zaostajati jer neće imati nikakvog iskustva sa testiranja. Najviše se spominje Giovinazzi, makar se priča i o Piastriju i Daruvali. Možda i Hulkenberg iskoči odnekud.

Loki Ne znam, to je samo moj wishful thinking. 😃

Volim Monzu, a Imolu također

Monza najbolja staza na svijetu, ali Imola je isto dobra, necu se zaliti.
      I zar nije Imola ove godine trebala mijenjati Kinu? Ako ce biti jos 3 godine, to znaci povecanje za utrku sljedece godine sto je 24. Ili ce mozda jednostavno mijenjati Rusiju ubuduce.

Mercedes sa najvećim promjenama u odnosu na testiranje u Barceloni. Horner se već žali da je neregularan bolid. Here it goes

Leclerc leti stazom.. a jos je na medium.
        Inace sam fan Ferrarija jos od Šumija.

Skellington

Mene jedino zanima brzina Mercedesa koliko sam čitao da su s ovim novim stvarima dobili 1 sec ?? Jeli to istina budemo vidjeli nadam se samo da će crna makarena opet klečati hahah 😂

Pretpostavljam da neki od vas imaju F1 TV

Zanima me da li je moguće gledati na više uređaja odjednom?

Jer bratić mi ima, prvi put uzeo godišnju pretplatu....

Maloprije se nisam mogao spojiti, on gleda, ali sada sam uspio i zajedno gledamo live test trening.....

Ima netko više saznanja?

Ja se nadam da će putit Mercedes bez side-podova.

Konačno neka inovacija i radikalno drugačiji bolidi.