maverick Pa je. ne možeš izignorirat činjenicu da nakon 7 punokrvnih nastavaka dođe do debelog zasićenja. Recimo da u zero kompletiraš sve i stučeš 150 sati u igru, onda ti dođe Kiwami koji opet ima contenta koji je na pola sličan zerou i napola drugačiji. I sad aj ti opet stuci toliko sati u igru. Zato znam što se gdje nalazi u gradu bez ikakvih uputa. I onda igraš recimo Yakuzu 3 i 4 koje su sada u odnosu na zero i oba Kiwamija zastarjele i combat im je smanjeniji pa ajd se sad privikavaj...
Super je što je čitav serijal sada na jednoj konzoli za bilo koga tko se hoće ufurat u igranje, al imam dojam da je najbolje bilo igrat kako su igre izlazile jer je raskorak bio dovoljno velik. Ako baš redaš, na kraju će se dogodit da više igraš igru sam da bi vidio kako će priča dalje ići.
Vjerojatno su devovi konačno bili svjesni da ne mogu i osmi put upakirat slično pa su uveli novog lika, JRPG borbu i slično. Neki zaokret je morao biti. Sad je samo pitanje jel to dovoljno i općenito dobro da usmjeri oči javnosti na sebe. Odnosno, može li time Yakuza parirati, karikiram, Personi 5 pošto combat djeluje slično.
Osobno, što bi ja volio od serijala: recimo neki spin off univerzum gdje imaš lika koji je baš yakuza gangster i gdje se baš baviš mlaćenjem za pare, prostitucijom, politikom i svime što čini mafiju. Da glavni lik bude neki antiheroj koji će jednom postat glava svoje "obitelji". I da ima nasilja i krvi. Što realnije to bolje.