Vidio danas, super vijest...samo što bi već bilo vrijeme da potvrde i Remastered Collection i za PC. Ali ne bih se čudio da najave pa da po najavi odmah bude dostupna Y3 pa potom kasnije i Y4 te Y5. U biti Y3 bih na PC-u očekivao negdje na jesen.

9 dana kasnije

Upgrejdo sam Kiriyju chana u Y6 i sad je najveća izjelica i vreća bez dna u čitavom Tokiju, lulz.

Clan Creator mi je zgodna ideja, ali baš se vidi da je to trebalo malo razraditi. Možda da hardver može progutati masovne borbe dok izravno upravljamo likovima naizmjence se prebacujući, to bi bilo to. Možda na PS5, heh. U Onomichiu mi je najbolja mini igra s harpuniranjem koji je u biti on rails shooter. To je baš pun pogodak i šteta što nema i više razina. Bejzbol je isto ok, kao i čitav substory. I btw. Vrtua Fighter...damn, kako to dobro izgleda kada stave neki moderniji nastavak izravno u igru.

Treba ovaj serijal još nastavaka.: p

Zero Y6 clam battles malo drlog, Y2 ima puno bolji clan battle jer su taj remaster remake whatnot radili poslje sestice. Tam u dvicci mi je to bila jebena mini igra. Ja se spremam 3-5 odigrat

Doći će i dvojka na red. Ali to bih zelio odigrati možda i na PC-u unatoč kritikama kako port i nije na razini Y0 i Y1K. Ipak Dragon engine vapi za 60 fpsa tijekom borbanja.

Dvica je dosta slabija od svih ostalih, jedino je šestica tak "loša". Ali bar su taj clan sredili i stvarno je dobar i zanimljiv. Ma ja to fino na plejci izdaleka 😃

meni je od svega u jakuzi urnebesno smijesno kako tip ide pišati i onda igra onu miniigricu gdje moraš dignuti zenskoj suknju sa piss powerom u pisoaru.

krivo sam se izrazio. Nisam igrao niti jednu yakuzu, vidiio sam gameplay nisam vidio previše ali od onog što sam vidiio to mi je bilo najsmijesnije.

fensisuperstar Onda se primi posla i garantiram ti da ćeš nać takvih situacija svakih par minuta 😃

duvaj ga, kupio sam monster hunter i ni no kuni. Sutra izlazi nova terarija. Velik jesam kao goro ali nemam 4 ruke 😃
        čekat ću neku akciju

fensisuperstar Y0 je ultra jeftina. To je sve što ti za početak treba. Ne trebaju ti 4 ruke, imaš 2 noge koliko vidim po slikama, a i dijete ti uskoro bude moglo krenut igrat, tak da opcija imaš 😃

cak je i developerima jasno koliko su zabrijali s ovim serijalom da su se odlucili za zapadno trziste izbaciti broj iz naslova zadnje igre jer ih je i same sramota koliko su naslagali nastavaka igre koja izgleda i igra se isto jos od prve igre sa ps2

foggy on sam je odlucio napustiti serijal sa zadnjim nastavkom. cak je i njemu dopizdilo vise lol

maverick vratit ce se on 😃 a malo jesu nastancali, ali serijal je bolesno dobar

ovako pronjuskao sam malo iz dosade i ostao paf:

naime main series je izdano 8 igara

spin-offs 8 igara

jedan remaster, 2 rimejka i jedna kolekcija.

sve to u 15 godina serijala. ovo je uspjeh kojem mogu i najveci kraljevi stancanja Ubisrot, Activision i EA pozavidit.

Esmeralda je goli kurac za Yakuza series...

Cijela saga naštancana a gotovo nitko ne igra dok se isto naštancani ass kridovi igraju do iznemoglosti. I ajd sad ti reci da je svijet pravedno mjesto?

slazem se. sto je najjace vjerujem duboko u sebi da su sve te yakuza igre bolje od ijedne fife ili ac-a. meni je prvi bio odlican, ali to je bilo i moje zbogom serijalu jer kad sam kasnije vidio koliko je toga naslagano, jednostavno sam rekao fuck that. nemam cijelu vjecnost da potrosim na jedan serijal.

maverick Ponovit cu, Yakuza 0 je jeftilen i vi koji niste igrali, krenite. Glupo je uopce usporediti ovo s nekakvim EA i Ubisoft naslovima, kuz zanrovski, tud kvalitetom. Jedino sta oh veze da, jest to sta su ih stancali. I dont mind, da ih je bar i vise. Sramota me sto ih nisam na ps2 sve igrao.