još nešto ću natipkat i gotov sam za danas lmao
nintendo je imao (i vjerojatno još ima??) taj svoj čuveni "nintendo seal of quality". rgg studio bi trebao razmisliti o sličnoj stvari. meni je već godinama potpuno očito da se radi o *premium* igrama; ne sony "premium" igrama—PREMIUM igrama. jedne od rijetkih igara koje se isplati kupiti day one. jedne od rijetkih igara na koje se uopće isplati trošiti jezik ili tipkovnicu.
stoga mi je filozofski smiješno što igre rgg studija zapravo nikad ne koštaju kao ostale "aaa igre". npr. "like a dragon: ishin!" tako košta 449kn; usporedimo to s nekom od sony "premium" igara . . . ummm . . . tipa "ghost of tsushima". koliko je "got" koštao day one?? upravo tako. što, kad nabaviš igru rgg studija, prevedeno znači: svaki put iznova nabavljaš rolex na garažnoj prodaji. *ti* znaš da kupuješ rolex*, *ti* misliš da znaš da prodavač nema blage veze da prodaje rolex. ključna stvar je, vidite: rgg *itekako* zna da prodaje rolex na garažnoj prodaji. oni su jednostavno predobri. u tome je fora. daju luksuz za džabe.
igrao sam taj "ishin" preko deset sati dosad. i filozofija rgg studija je uvijek ista:
ŽELE DA IMAŠ KONSTANTNU EREKCIJU PRILIKOM KONZUMIRANJA NJIHOVOG PROIZVODA.
također:
ŽELE DA SE OSJEĆAŠ KAO DA NOSIŠ NAJSKUPLJE ODJELO NA SVIJETU.
znam da JA nisam napravio ni jednu od rgg studio igara, zašto se onda osjećam kao da sam JA napravio svaku od rgg studio igara?? odgovorite mi, gospodo.
SVI LJUDI S ISTANČANIM (KAD KAŽEM "ISTANČANI", MISLIM: NEPOBJEDIVIM) UKUSOM SU UGRADILI DIO SEBE U SVAKU IGRU RYU GA GOTOKU STUDIJA. (ovo je istina (SVI MI smo rgg studio!!!))
ako je većina video igara u ovoj industriji mikser, igre rgg studija su britva.
igre rgg studija su kao gejše koje te ne prestaju hraniti tim divovskim jagodama. gejše su prestižno i snovoliko prekrasne, a jagode su luksuzno ukusne. gejše to rade neprestano. i taman kad pomisliš kako si usprkos cijelom tom gizdelinsko-bogojavljeničkom prizoru sit, i gejše bi možda trebale prestati—gejše te ponude šlagom i ti se nasmiješiš i kažeš "ok".
što se tiče samog ishina! (lol) . . . nema sumnje da *nije* riječ o najboljoj igri koju je rgg studio izbacio—nije ni blizu—međutim, biti aktivni konzument i uživatelj proizvoda u ovoj industriji, a pritom ignorirati ovaj naslov je ravno odbijanju vode kao čovjek koji je bestijalno žedan.
mogao bih nastaviti satima, a to nitko od nas ne želi, a najmanje ja sam.
zbogom.