Inače, završio sam Y5. Bemti Segu, utrošio sam milijun sati na igru, ali barem su sve subštorije za svih 5 likova završene. Priča je takva trakavica da sam se na trenutke zna upitati je li Kojima radio na ovome. U principu igru se može završiti za barem upola vremena manje (meni je trebalo 100h), ali mene su ubili u pojam tekstovi (navečer sam se stvarno patio da čitam slova, em ne kužim najbolje japanski) i borbe na svakom koraku, a jedan sam od onih koji vole završiti svaki quest i pogledati svaki kutak u igri.
Završna opcionalna borba s Amon klanom mi je jedina popila živce, ali uspio sam i to na kraju. Y5 je stvarno ogromna igra i dušu je dala za one koji igraju single player igre i žele se posvetiti dobrom materijalu, koji odlično kombinira šoru s mini igrama i na trenutke krinđ pričom. Preporuka onim koji nisu odigrali ovaj nastavak.: p
Eto, moj broj odigranih Yakuza igara se popeo na 2. Kontam da ću zaigrati Yakuzu 0 kad se pojavi na PC-u. Na X360 kontroleru. Ali prvo remake Crasha, jel. :