Za šezdesetu godišnjicu Sega "česti" sa mashupom Streets of Rage 2 odnosno Streets of Kamurocho. Besplatno za preuzeti od 17-19.10 na Steamu.

maverick Yes. Btw.možda sam malo nespretno napisao, igra bi trebala biti besplatna za trajno preuzimanje u library u tom periodu.: )

Zero da da. odmah sam pomislio tako. nije sega valve pa da ti da na mjesec dva da igras half-life 2. lol

meni je sega mega drive najdraza konzola svih vremena, a streets of rage i yakuza serijali ponajbolji street brawleri svaki u svojo eri. dodaj tu fantasticni outrun i sonic serijal i imas ovakvog giganta kao sto je SEGA. stvarno steta sto su odustali biti konkurentni na polju hardwera.

maverick Vidiš, moram se sjetiti da dodam Sega Mega Drive&Genesis Classics u dogledno vrijeme na Steamu. Genesis Collection 1&2 sam igrao na PS2, kao i Capcom Classics. Takve kolekcije su baština gaminga.

Zero Takve kolekcije su baština gaminga.

jesu. ja si jos uvjek kontam nabaviti sega mega drive original konzolu u dobrom stanju. moju je stari dao nekom svom frendu davno i jos zalim za njom.

sada me opet hvata hype na like a dragon iako je turn based.

odgledao yakuzu 3, 4 i 5. yakuza 5 ima jedan od najboljih endinga u igrama. bas udara po emocijama i tko kaze da se story driven igre ne mogu gledati je na vecim drogama, ali neka mu bude. ja sam evo odgledao u jednom danu tri igre, samo cinematice, razgovore i pokoju borbu i kontam da sam vise uzivao nego da sam igrao te igre jer bih izgorio nakon sto sam zadnjih mjeseci utukao preko sto sati u serijal igrajuci.

sad se dvoumim igrati yakuzu 6 ili odgledati, ali posto znam da se vuce ko crknuta kokos na ps4 i da je combat kao onaj u kiwami 2, naginjem na odgledavanje. taman mi je plan uspio da sve rijesim prije Like a Dragon-a.

5 dana kasnije

fensisuperstar bilo bi samo bolje kada se ne bi takav koda je iz djungle izasao snimao iz bliza kako se krevelji u taj mikrofon. tocno me distract od glazbe, a ima glascinu.

fensisuperstar Ima ponešto igara i na pisiju. Vrijeme je da ih nabaviš za neku siću i dobiješ prosvjetljenje kako si bio baka mitai svih ovih godina što nisi igrao hehe

yakuza_stinger Ima ponešto igara i na pisiju

imaju sve osim yakuze 6 lol. evo dolazi i sedmica, tako da prakticki moze cjeli serijal odigrati i 6 (ako bas mora) odgledati ili pricekati njen izvjesni dolazak na steam. medjutim kontam da to nije za njega serijal, mozda 7. jer ima turn based borbu, ali na zalost ne radi ju Larian pa je upitno da ce mu valjati 😃

yakuza_stinger Hrabre rijeci za nekog tko nije upalio konzolu pol godine i tko nije odigrao Divinity. Son, you dissapoint 😃

Da je Larian ovo radio, fajtali bi se 2 godine 😃

foggy i tko nije odigrao Divinity

siguran sam da ima pametnija posla, npr bolje jos jednom Zeru preci od te slikovnice.

foggy Da je Larian ovo radio

nedaj boze

maverick Ti si jos gori, do prije 3 dana nisi znao tko su, a sad tu vec bacas mamac. Koje ste vi trolerske legende 😃

Jel ima onih samurajskh yakuza lokaliziranih na PCu?

foggy Jel ima onih samurajskh yakuza lokaliziranih na PCu?

pa nema ih ni na konzoli 🤣
                    igraj na japanskom. koda moras sve razumiti.