A evo i zašto tako nizak score:
https://www.polygon.com/2017/8/21/16177600/yakuza-kiwami-ps4-playstation-4-remake-review
Jebeš ti igru, najbitnije je LBGT ovo LBGT ono - i pol teksta potrošit na to.
Yakuza serijal (Ryu Ga Gotoku)
Ovo je prva Yakuza koju ću nabavit nakon Yakuza 2... esan propustija šta u međuvremenu?
Jesi. Još 48 nastavaka.
Ovisi. Ako postane fan, onda je.
Originalna Yakuza mi je bila vrhunska, 2 mi se bila vec cisti prosjek i onda po trailerima nastavaka mi se cinilo da samo tone.
Rimejk me ne zanima, ali bih volio dvojku odigrati. Samo u gamestopu, mediamarkt, Saturn, niđe primjerka. Moram početi i ja preko neta kupovati tj ima sestra acc. Ja sam stara Garda koja neda podatke na Internet pa da je ne znam sta...
Samo vi sve odigrajte po redu i postanite fanovi
Izgleda da stize Yakuza Kiwami 2 - remake dvojke u Yakuza 6 engineu. Izlazi 17. prosinca u Japanu.
http://www.siliconera.com/2017/08/24/yakuza-kiwami-2-ps4-leaked-will-made-using-yakuza-6-engine/
evo i texta oko toga :)
čitaj na našem portalu to, heretiče jedan
Za pokoru cijeli serijal odigrat 3x na ripit
... Ili ipak ovo kupiti i odigrati. Da se priznati da nekada ni ti rimejkovi nisu toliko loši. Uostalom gledam na amazon de i Yakuza 2 cijene se kreću od 30€ na dalje. Bolesno...
čitaj na našem portalu to, heretiče jedanispricavam se svevisnji yakuza
Za pokoru cijeli serijal odigrat 3x na ripit
Borba s tigrovima je tako over the top da jedva čekam. Uffffff
Super, ako tako nastave da cijeli serijal bude na PS4/PC vrlo rado bi to odigrao onda kako spada.
Glasajte ako zelite vidjeti Kiwami 2 i Fist of the North Star na zapadu.
https://theplaystationbrahs.com/2017/08/27/want-yakuza-kiwami-2-and-fist-of-the-north-star-in-the-useu-tell-sega-yes/
A jebemti glupe zakone države, htio naručiti sa shopto-a Yakuza: Kiwami steelbook pošto baš gledam nije skupo, ali zato što je predmet iznad 25 eura, odmah se nabija 30% carine (najmanje) + pdv od 17%.
A nigdje naručiti nema kod lokalnih distributera (previše niche i ne naručivaju jer nitko ne uzima to kao). Jedino ostaje digitalno, ali nikako mi se ne uzima tako. :/
Pa naruči s neke druge stranice. Meni je Game Collection poslao igru već 25-og. Al brijem da nije nestala još s tih britanskih stranica. Vidim da je GAME i Game Collection još uvijek imaju na stocku.
Ugrabi što prije jer brijem da će to brzo otić. Sjećam se kad sam Zero uzimao kako je brzo nestalo, valjda nisu dobili puno primjera jer "nije toliko popularna na zapadu", a igra se prodala ko vruće kifle. Par dana poslije izlaska si samo gledao "Out of Stock" lol.
Ma kakvi druže, ja sam iz BiH, pa kod nas se kad naručuješ bilo šta iz bilo koje trgovine/ebay/amazona oporezuje i nabijaju svoje marže
Užas, evo baš gledam na ovom sajtu što si ti preporučio, steelbook Yakuza Kiwami 26 funti. Naručio bih ga iste sekunde. Da makar nekako češće dolazim u Zagreb ili nekako bih iskombinirao da tu naručim u poštu pa da dođem preuzeti, ali pošto ne dolazim, to mi se nikako ne isplati :/
Ništa, čekati i nadati se da će doći kod ovih lokalnih trgovaca i da neće nabiti duplo veću cijenu. :(
Solid Snake
Pogledaj na base.com, ja sam uzeo kod njih. Jeftino je - 22.95 + poštarina 1.95 (mislim)