ako imate volje, preporucam pogledati. jos jedan pokazatelj kako je original gotovo UVIJEK bolji od originala, osim naravno na polju grafike i slucaj RE2 rimejka koji je valjda jedini (od onih koje sam ja igrao) rimejk bolji od originala. jedino sto me sprjecava da kupim ps2 original je ogavni engleski voiceover, ali bih zato mozda mogao japansku verziju rjesiti.
Evo presao, tj bolje reci odgledao, yakuza kiwami 2. zasto odgledao? pa ovako, novi engine izgleda odlicno, ali zbog malo boljeg izgleda sve ostalo trpi, combat je ni sluga yakuza 0 pa ni kiwami te je vrlo neresponzivan i nimalo fluidan kao prije, framerate je sada 30 umjesto 60, a na base ps4 dropa non stop u zahtjevnijim scenama, kazuma sada moze samo hodati sporo ili sprintati sto trosi staminu pa je kretanje gradom uvelike usporeno.
manje vise osim dobrog izgleda i manje loading screenova sve je nazadovalo. steta. odustajem od igranja Yakuza 6 jer moze biti samo jos gori od Kiwami 2 posto je dosao prije, a koristi isto sranje od enginea.
Prica i likovi su medjutim vrlo dobri, medjutim negdje na pola igre sam isfrustriran gaempalyom odustao i pogledao na YT ostatak price.
Yakuza 0 mi je vrlo lagano u top 5 igara generacije, medjutim to je izgleda i peak serijala pa ne zelim vise trositi vrijeme i zivce na druge igre u serijalu.
Zero jedino sta mogu odigrati je ps2 verziju yakuze2, jednoga dana. kiwami 2 me vise ne bi ni puskom nitko natjerao da igram. jednako smatram da je Yakuza ps2 bolja igra od Kiwami, ali Kiwami nije otisao u tri lepe sa combatom i movementom kao Kiwami 2.
odigao prvi chapter yakuze 0 na pc. jebem se sto nisam odmah uzeo na pc. fluidno u konstantnih 100+fps-a, loadinzi milina, grafika jos bolja, combat jos responzivniji. ajmo ulupati 50ak sati kako bog zapovida. nisam djaba rekao da volim valva i steam vise nego kruva jesti, a oni mi to ovako vrate nazad, sa nearly perfect portom za 5€.
Zero da da. odmah sam pomislio tako. nije sega valve pa da ti da na mjesec dva da igras half-life 2. lol
meni je sega mega drive najdraza konzola svih vremena, a streets of rage i yakuza serijali ponajbolji street brawleri svaki u svojo eri. dodaj tu fantasticni outrun i sonic serijal i imas ovakvog giganta kao sto je SEGA. stvarno steta sto su odustali biti konkurentni na polju hardwera.
maverick Vidiš, moram se sjetiti da dodam Sega Mega Drive&Genesis Classics u dogledno vrijeme na Steamu. Genesis Collection 1&2 sam igrao na PS2, kao i Capcom Classics. Takve kolekcije su baština gaminga.
odgledao yakuzu 3, 4 i 5. yakuza 5 ima jedan od najboljih endinga u igrama. bas udara po emocijama i tko kaze da se story driven igre ne mogu gledati je na vecim drogama, ali neka mu bude. ja sam evo odgledao u jednom danu tri igre, samo cinematice, razgovore i pokoju borbu i kontam da sam vise uzivao nego da sam igrao te igre jer bih izgorio nakon sto sam zadnjih mjeseci utukao preko sto sati u serijal igrajuci.
sad se dvoumim igrati yakuzu 6 ili odgledati, ali posto znam da se vuce ko crknuta kokos na ps4 i da je combat kao onaj u kiwami 2, naginjem na odgledavanje. taman mi je plan uspio da sve rijesim prije Like a Dragon-a.
fensisuperstar bilo bi samo bolje kada se ne bi takav koda je iz djungle izasao snimao iz bliza kako se krevelji u taj mikrofon. tocno me distract od glazbe, a ima glascinu.
fensisuperstar Ima ponešto igara i na pisiju. Vrijeme je da ih nabaviš za neku siću i dobiješ prosvjetljenje kako si bio baka mitai svih ovih godina što nisi igrao hehe
imaju sve osim yakuze 6 lol. evo dolazi i sedmica, tako da prakticki moze cjeli serijal odigrati i 6 (ako bas mora) odgledati ili pricekati njen izvjesni dolazak na steam. medjutim kontam da to nije za njega serijal, mozda 7. jer ima turn based borbu, ali na zalost ne radi ju Larian pa je upitno da ce mu valjati