Zero nisam preskako. Rjesavao sam sve na koje sam naisao. Medjutim nisam isao ekstra traziti svaki, tako da ih na kraju kontam nisam ni pola rjesio. Bilo je nekih urnebesnih poput onoga kad ides na upoznavanje oca one djevojke. Tu sam se dobro nasmijao. Takodjer side aktivnosti su jedne od najboljih, ako ne i najbolje do sada vidjene u igrama.
Yakuza serijal (Ryu Ga Gotoku)
Sub storiji znaju bit bolji od same price, isplati se sve odigrat Cestitke, dobro dosao u klub. I mene je Yakuza 0 prosvijetlila.
Za svakog lika ga dobiješ kao nagradu za neki sidestory, mislim da za Majimu moraš pecat.
Bar priznaš kad si u krivu, nemoj se previše razočarat sa Kiwami
Zajebali su nas sve kad su 0 napravili, i jos kao ajde morate to prije svega odigrat jer tad prica krece, a 0 stvarno ponajbolja u svemu.
sanzo Hoćeš reć 0 je slična svim Yakuzama?
Mene najviše smeta što je paleta poteza manja u Kiwamiu, a u dvici i 6. koje su u njihovom novom Dragon enginu je još gora. Tek Judgement je popravio stvari malo, makar mi ni to nije blizu 0 i Rush stilu koji sam koristio kao da sam na steroidima.
Ne baš, odigrao sam samo prve 3 igre, ali kiwami 2 mi je bio puno veći odmak nego jedinica. Novi engine je doveo do niza promijena zbog kojih je igra djelovala sviježe, a to mi je u prvom kiwamiju jako falilo.
- Uređivano
Svježije da, ali paleta poteza mi nikak nije sjela u dvici. Možda se i varam, star sam već. I previše toga igram.
@sanzo @foggy meni je trebalo tocno 29:59h za prijelaz Y0. Znaci nisam dosao do toga da sam se zasitio i preigrao. Da idem kao vi i mnogi sve rjesavati i na Platinu, sigurno bih morao praviti pauzu jer bi bilo zasicenja, ali odlucio sam igrati serijal zbog price i usput malo side content. Imam u planu nakon kiwami odmah kiwami 2. Yakuza 3,4,5 pogledati na youtube samo djelove sa Kazumom i Majimom (ako ga ima u tim igrana) i zatim se baciti na igranje sestice i sve to zavrsiti do izlaska yakuze 7. S obzirom da mi je trebalo manje od tjedan dana za prijelaz zere, mislim da je sasvim realno da cu sve zgotoviti do yakuza 7.
Nekak nevjerujem da ima manijaka koji su 150h nabili u 2 tjedna (taman krajnike izvadio i bio na bolovanju). Svakako peri dalje, nemaš šta izgubit. Sedmicu i ja jedva čekam, prestao sam gledati bilo kakve trailere i videje, čekam i ulazim svjež.
Meni je za Y6 na 100% trebalo oko 60h, ali čuo sam da je pristupačnija vremenski u odnosu na ostale igre u serijalu. Y5 sam skoro kompletirao (kao i Y6), ali iako mi je najbolja u serijalu dobro bih razmislio hoću li je nekad odigrati ponovno (možda remaster). Makar opet, ganjati dva prelaska u toj igri bi bila smrt. Oke, možda ne bi bilo tako dramatično ako se rusha, ali što je previše, previše je. Tu igru sam igrao preko 100h. Da nema backloga, igralo bi se. Ovako se čeka Y7 i nadam se remasteru trilogije za PC. Y2 je u tom slučaju vruća roba. Y1 sam odigrao još na PS2, haha.
- Uređivano
skida se Kiwami. sad cemo da vidimo imali li razloga za brizi kao sto pajdasi tvrde
- Uređivano
nekih 5-6 sati za sada u igri. nevjerojatno da se kako igram sjecam gotovo svega iz originalne jakuze, a igrao sam ju prije 14 godina. moram reci da su mnoge stvari poboljsanje u odnosu na zero. combat je jos bolji, a kamera puno manje smeta i lakse se fokusirati na jednog protivnika bez da mu kiryu odjednom okrene ledja kao u zeri tj desava se i ovdje, ali puno manje, sustav leveliranja i i otkljucavanje skillova je puno bolji jer se ne bazira na lovi te mi se cini kompleksniji. majima svugdje je predobra stvar pogotovo jer svaki fajt otvara novi skill za dragon stil borbe, majima mi je jos drazi ovakav lud i van pameti, grafika je mrvicu bolja, ali igra ima vise fps dropova od predhodne. pricu prakticki znam te mi je opcenito bolja nego ona u zero. ova mi je vise mracna. samo otvorenje igre uz onu kisu i prikaz crime scene je jedan od najbolji openinga ijedne igre. ceka me hebeni masterpis!
Majima je heroj, a ne zlocinac. Divljak i manijak kakvog svi zele u svojoj igri.