Bacin oko kad igra na akciji odma san uzeo prvi dio je stavrno bio vrh, od nastavka onda ocekujem samo sve jos bolje
Ori and the Will of the Wisps
Upravo zavrisio igru...necu plakati...budi jak....nisi pickica....nema plakanja....
Igra se sere u usta vecini AAA izdanje i igra vridna kupnje konzole da toliko je dobra
Ne znam jesam li ljepšu igru igrao ikada. Stvarno bolesno izgleda na SeX-u, a još bitnije baš je vrhunska igra. Imam još puno za igrati, ali zaista vrhunska, vrhunska igra. Kao što Miro reče - bolja od većine AAA igara zadnjih nekoliko godina.
Nakon što sam prvi dio prešao skoro 100%, danas sam krenuo sa dvojkom.
Očekivao sam bolju igru ali toliko bolju nisam. Imam 2h i više manje tek sam na početku. Zadnju moć koju sam dobio je dash (ful mi je drago da su to relativno brzo stavili).
Ori 2 je bolji u skoro svakom segmentu. Combat, istraživanje, moći, ima puno više moći i opcija, napokon boss borbe, ima puno npc likova i side questova, grafika. U ovom prvom dijelu mape, imam filing da sam vidio više različitih neprijatelja nego u cijelom Oriu. Soundtrack je super u obje igre.
Jedini minus mi je što su maknuli soul link iliti mogućnost save kad ti hoćeš. Naravno ako imaš energije za to. Umjesto toga ubacili su česti auto save ali ajde nije big deal. Na svu sreću postoje shrineovi di se također može sejvati i teleportirati na druge otkrivene shrineove.
Sudeći po postovima malo je ljudi na ovom forumu igralo Ori 2..Već mi se sad čini da ću Ori 2 (i serijal) smatrati remek djelima.
Last but not least. Mislim da je dvojka još duža!
E kako tek izgleda i radi igra na XSX-u. Stvarno čudo.
- Uređivano
Prešao! Koja igra ej <3
Trebalo mi je 16h na normal i 76%. Svakako ću igrati još sat-dva ali ne planiram ići na 100%
Očekivao sam dosta od Ori serijala a dobio sam puno više. Nadam se da ćemo dobiti nastavak ili da će Moon studio napraviti novi IP (također Metroidvania stil).
resident_evil
Eli je bilo suza
Meni bas zena rizala kapulu na kraju igre, bas je nasla kad ce rizati
Miro E vidiš, meni je bio otvoren prozor kad sam završavao pa mi taman vjetar puhnuo prašinu u oči. Kakva slučajnost, ne moš vjerovat.
resident_evil Moon trenutno radi na novom IP-u, ali igra će biti akcijski RPG.
Nije
Suza je bilo na samo par igara. Final Fantasy X, MGS4, TLOU 1 i 2. Moguće da je još bilo ali trebao bi se dobro prisjetiti.
Kakva igra!! Ogroman napredak u odnosu na jedinicu. Sve nove stvari su taman, a najveci skok je pozadinski art visoke rezolucije, jednostavno predivno!
- Uređivano
Igram ga i ja ovih dana na Xboxu One. Užitak za oči, a i igrivost je vrhunska. Platformerska čudesa, emotivna priča i istraživanje a la metroid, milina od igre.
Tek sam na početku ove godine igrao/prešao oba Oria na Switchu. Oduševio me serijal i stvarno bi volio vidjeti još jedan nastavak.