Da kažem još pokoji dojam nakon sedam sati i 30% pređene igre...
U tih sedam sati je i vraćanje na prošle lokacije da pokupim neke stvari koje u početku nisam mogao jer nisam imo razvijenu neku akciju; dobule jump, dash itd...
Ovo mi je najbolji i najljepši platformer koji sam ikad igro! Jednostavno je dizajn fantastičan. Do sada je svako područje odlično dizajnirano i posebno na svoj način. Slient Woods ima tako dobru atmosferu i osjeti se kako je sve "mrtvo"... Tome pridonosi i fantastična glazba; vrhunska!
Borba je u ovom dijelu dignuta par razina iznad one osnovne! Mnogo, mnogo bolja kao i dizajn raznih spodoba koje mlatimo.
Još imam samo mali dio "arsenala" no već i sa tim sitnim brojem je akcija mnogo bolja! Npr, napad sa ovim čekićem djeluje tako teško i mesnato a ne kao da napradamo sa nekim papirom i slično; ima težinu i odlično je odrađeno.
Dole kratki video sa napadima na kojima sam sada; opalit ih "macom" i onda dovršit bodežom dok situacija ne zahtjeva drugačiji pristup.
*video snimam MSI afterburnerom pa je kvaliteta loša
Do sada sam imao jednu boss borbu i nije bilo uopće teška i jednu chase scenu koju sam brzo riješio, bez previše frustracije...
Svijet je puno življi! Mnoštvo likova koji imaju svašta za reći, a mnogi imaju razne side aktivnosti za nas čime dobivamo Spirit Light sa kojim kupujemo i unaprijeđujemo abilitije i oružja...
Čak i za onu statistiku na vrhu treba posjetiti lika koji nam to pokaže, hehe
Igra je u svakom pogledu duplo bolja nego prethodnik i tko je volio Blind Forest ovo mora odigrati!
P.S.
-na RX 5700 igra radi bez problema na 75 FPSa tj na koliko mi je monitor...