Heat Yanited dobije ovaj Arsenal, za razliku od Vardrida 😆

Danas za Aston Villu i Borussiu 😃

Ovo će Real okrenut. Vidjet ćete.

Flipper teško, idu Topnici do finala

• Brijac

•  
      •  
      •  
      •  

Ni Real ni Arsenal neće proći PSG.

Brijac Slažem se. Jedna loša utakmica, rani crveni karton npr. može sve promijeniti ali mislim da je PSG najjača ekipa u ovom trenutku i najveći favorit.

• Heat

•  
        •  

Jedan fun fact za Flippera koji misli da će RM okrenuti. Arsenal je zadnji put dobio 3 gola 15. 12. 2023. i to su pobijedili 4-3. 😃

Ak im dosude 3 penala mozda produ.

• Brijac

•  
        •  
        •  
        •  

Barcelonaši iz špilja izašli nakon 5 godina vidim.

• Heat

•  
          •  

Brijac Bili su jedno vrijeme Europska liga level pa se malo kurče.

Haha pece jos remontada, neka neka ide uskoro nova 😃

• Heat

•  
            •  

DarkPunisher Da ne bude zabune, ne volim Real Madrid i želim im sve najgore. 🤣

Barca i PSG najveći favoriti, ali ne smijemo podcijeniti Inter. Znaju igrati na rezultat i iskusna su ekipa. PSG najveće iznenađenje, po meni. Jedva su prošli u top 24 ekipe i sada ovako igraju. Luis Enrique napravio jako dobar posao.

Heat samo supci navijaju za real 😆

ajmo villaa
            edit: uhh jos jedan eurogol, doue

svi su odusevljeni s arsenalom i gol razlikom, al ne bih se cudio da Real napravi neki comeback u Madridu….

Moguce, opet bi mogli “isprovocirati” neke situacije kako oni to zovu

Daj budimo realni ljudi, Real ove sezone igra loše.

Nikakva timska igra, samo oslanjanje na individualnu kvalitetu sto ih je do sad izvlačilo.

Arsenal je klasu bolja ekipa i to se vidjelo u utorak. Iskreno, bio bi mi šok da ovo Real prođe, znam da su se stoput vraćali al ovaj put stvarno ne vidim tu mogućnost.