50 milijuna je bilo za Richarlisona ali to navodno ukljucuje neku "apology fee" zato sto je Everton koketirao s Marcom Silvom dok je ovaj bio trener Watforda.

Lijepo je vidjet Liverpool prvi na ljestvici pa makar samo prvo kolo.

Cityevi dresovi su predivni.

Jako sam zadovoljan. Ovaj put nije bilo crnih rupa i panike. Znali smo furiozno krenuti pa na kraju dozvoliti preokret, tj. češće izjednačenje, nego sami preokret. Milina je vidjeti ovako široku klupu, super je kad znaš da imaš na klupi nekoga tko može ući i napraviti neku razliku, za razliku do sada kad je to bilo samo krpanje. Sturridge Mr. 1st touch, njegov povratak u formu jedan od najvećih dobitaka za Liverpool. Očekujem bar 2-3 teške pobjede u kojima će on ući i zabiti u 90+ za pobjedu. Stvari izgledaju jako pozitivno za sada, znam da pričamo isto već 28 godina, ali ovo bi mogla biti naša godina.

nemam rijeci, pratio sam obje tekme istovremeno, rijeku cijelo drugo, hajduk tamo nekad oko 60. minute, igra je bila koma pogotovo kod hajduka ali da ce ovako tragicno i jedni i drugi ispasti. jebem ti mater i nogometu vise.

Ja odem u wc, zadovoljan s oba rezultata. Vratim se, skoro me srčani udario.

Kakav tek šou Zenit izvede.

Zenit jebeno nije normalan. Očekivati da će se vratit od 0-4 je već bilo suludo, al nakon onog gola u nadoknadi... znanstvena fantastika.

https://youtu.be/8rgeY13MFH8

prije nego krene novo kolo evo pregleda premiershipa

Toliki manjak respekta prema topnicima da ste napisali moreno umjesto monreala...

Toliki manjak respekta prema topnicima da ste napisali moreno umjesto monreala...
xD  xD xD xD

primjetio, ali neispravljivo nažalost

Pratim Leeds već 10+ godina kad će nazad u Premiership, tu su ponekad oko playoff mjesta. Ove godine imaju dobar start, možda napokon uzmu prvo ili drugo mjesto.

Na Stamford Bridgeu odlična utakmica. Sviđa mi se Sarrijev nogomet, jako lijepo igra Chelsea.

Luda utakmica. Još jedan dokaz da nema do PL.

Dobar, dosta dobar čak. Barkley neće dugo držati mjesto u prvih 11.

Ugodno sam se iznenadio kad sam vidio Barkleya. Ja sam mislio da je taj propao u zemlju, ili da hakla po nekim ravnicama trece engleske lige, tako nešto. Kovu nemrem smislit, ali to je vise plod nekog love-hate odnosa jer znam kaj decko sve moze a boji se svoje sjene.

Prije početka sezone sam prognozirao da Mourinho neće dočekati Božić na klupi. Ne znam zašto sam bio toliko optimističan. GGBHA!

1991 Finals - when we won it - was played on 5th of May.
This year it will be played on 5th of may.

4 opponents in our qualifying stage were Spartaks, Suduva, Spartak, Salzburg (SSSS). C is cyrillic version of letter S.
There is a very old serbian motto "Samo Sloga Srbina Spasava" which translates to "Only unanimity saves the Serbs". That's why our flags have cross with 4xS in it.

Coincidence?
I don't think so! 
Put u um jednog zvezdinog navijaca sa jednog foruma  : :