Tuhy

Negreira pls

Ma imaju u lopti senzore

Taklo je 2 puta i to je to

Doviđenja vise srice dogodine

Sad zahvaljujući toj tehnologiji imamo doslovno milimetarsko zaleđe, što je, ajde, ok, ali ovo pravilo je besmisleno. Senzor može registriratiinerciju od komada trave koji se izmaknuo, što je i izgledno da se dogodilo. Namjere da se dira lopta nije bilo niti je utjecalo na igru, ni golman ni igrač nisu znali što se dogodilo, da nije bilo senzora nebi se nikad ni vidilo ni sudilo. Podsjeća me na onu epizodu Officea kad Michael slijepo prati GPS iako vidi da ga vodi u jezero

Budimo REALni da se ovo desilo drugoj momcadi nebi se ovako dosudilo.

escoban ako je senzor zazvonio to je to koji god klub bio, ne možeš fejkati kao ni goal line tehnologiju. Nema krađe, samo je glupo i velika nesreća ako se pravilo doslovno provodi

0:14 - dirnuo lijevom.

ono sto moze biti da je lopta prilikom udarca dotaknula lijevu nogu i promjenila putanju i to su dva dodira

• buz

•  
        •  
        •  
        •  
      • Uređivano

Genesis Mislim da samo Trent ide. Naravno, samo moj feeling.

Taj Trend je takva rupčaga da ne znam uopće bi li ga htio vidjeti u Realu, ali opet bilo tko je bolji od onog mamlaza Vazqueza.

Genesis a jel mozda lijeva stajna noga digla zemlju i travu, pa je to mozda podiglo loptu? Neznaju, odnosno znaju da je, jer je Vardrid u pitanju

Miro Na ovoj snimci se vidi da je dirao loptu lijevom.

Sve je jasno. Atletico nije oštećen.

Svejedno totalno glupo pravilo, drugo je da si jednom nogom doda na drugu pa pukne lol al ovo je debilana teska.

Ipak, ne vidim da Real ovo moze osvojit ako ce nastavit igrat kako igraju, uopce nisu tim.

DarkPunisher Kako ćeš drugačije definirati to pravilo? Kako ćeš odrediti koliko je smiješ pomaknuti jednom nogom prije nego pucaš drugom? I zašto bi uopće to mijenjali? Zbog situacije koja se dogodi možda jednom u 10000 penala gdje se igrač posklizne i dva puta takne loptu.

Jasno mi je da ste svi ogorčeni jer ne volite Real i htjeli ste da ispadnu ali pravilo je jasno.

Čovjek ga je prekršio, penal je poništen i završeno.

Slažem se. Ne vjerujem da će Real uzeti LP. Neuvjerljivi su ove sezone i previše osciliraju.

StarFox_N Ja bi uveo pravilo da ako igrac nenamjerno takne sto je ovdje ocigledan slucaj penal bude priznat. Ako bi lopta bas imalo promjenila smjer gol bi trebao bit nepriznat.

Ali da, slazem se dosta skakljivo.

Nitko ništa nije rekao. Zašto? Jer se ne radi o Realu.

Torgue

Stavio sam ja taj video par postova iznad, vidi se jasno da ju je dignuo malo lijevom nogom.