Ja volim kad brijac govori biomotu da nije normalan. Oh the sweet irony.Kažem dečki malo više nogometa gledajte i sve će vam sjesti.
Nogomet
Ja nikad neću prežaliti što je Van Gaal potjerao Rivalda, a Guardiola Ronaldinha. Strah me i pomisliti koja bi to monstruoznost bila da su njih dvojica igrati zajedno sa Messijem u top izdanju.Eh bio sam premlad da van Gaala pratim u Barceloni, ali meni se čini da je odlazak Ronaldinha uvelike pomogao. Partijao je, uživao u životu, a u Barceloni su tražili disciplinu pa je otišao negdje gdje se manje traži, a da opet može uživati i u nogometu i u tome da ima 100 žena dnevno. Kud bolje nego u Milan. Onda je krenula magična igra. Messi, Henry, Eto'o, Iniesta, Xavi u najboljim godinama, Puyol pretrčavao čitav teren... Čudo od generacije.
Kao što bi volio da se Neymar vrati i da uzmu Mbappea pa da napad čine Neymar, Mbappe i Messi. Brrr *)
Onda je krenula magična igra. Messi, Henry, Eto'o, Iniesta, Xavi u najboljim godinama, Puyol pretrčavao čitav teren... Čudo od generacije.Yap, nedostatak discipline i želja za partijanjem ga je koštala. Da je bar bio drugačiji malo, više discipliniran, da je s tom generacijom ostao duže, bokte divota bi bila. Bez obzira što je karijeru odigrao u 75% kapaciteta, za mene je on najbolji svih vremena. Takav ga je užitak bilo gledati, čarobnjak. Teško ikad više da će doći netko poput njega, da se igra nogometa.
Kaj nitko nije uzbuđen zbog početka Premiershipa? Ove godine bi trebalo biti mega zanimljivo. Praktički 6 podjednakih ekipa u borbi za vrh, uz malu prednost Cityju koji ipak i dalje djeluje bolji od ostalih. Tu je i West Ham koji se odlično pojačao i izgleda kao glavni contender za to sedmo mjesto. Wolvesi i Fulham su konačno natrag i isto su se kvalitetno pojačali, mogli bi biti sposobni svima zagorčat život... Ja ne mogu dočekat taj petak :))
Uzbuđeni su svi. Zato i čekamo u tišini. :)
Ja isto nemrem docekat.
Nego kaj kazete na realizirane transfere do sad?
Prvo kolo city vs arsenal ko nebi bio uzbuden.
Ovi slabiji su dofurali dosta kvalitetnih igraca, bit ce prosipanja bodova ove godine. Jaci su bili nekak stedljivi ,al ocekujem par kapitalaca u ova dva dana.
Kovačić u Chelsea-u, Courtois u Realu. Baš me zanima kako će se snaći u Premier ligi i hoće li igrati uopće. Courtois u Realu nepotrebna kupovina, ali barem znaju da imaju vrhunskog golmana najmanje 5 godina.
Zadna Kovačićeva prilika. Mislim da će čak Fabregas igrat više od njega u tom sistemu, ali dobit će nadam se dovoljno šansi prije nego potone u prosječnost.
United je ponudio pare za svakog malo boljeg stopera u Europi u zadnja 2 tjedna i svi su ih odbili. Šta im uradi Mourinho, nitko ne želi za njega igrat. Lako moguće da ispadnu iz top 4 opet 8)
United je ponudio pare za svakog malo boljeg stopera u Europi u zadnja 2 tjedna i svi su ih odbili. Šta im uradi Mourinho, nitko ne želi za njega igrat. Lako moguće da ispadnu iz top 4 opet 8)A navijači pokrenuli gofundme da skupe 12 milijuna eura da ga mogu otpustit
I tak je nas Kale potpisao za Atletico, zanimljivo..
Ne kužim, da su ga kupili prošle sezone dok je trpao golove, ok, ali nakon ove...
Vidjet ćemo.
Everton cuda kupio zadnjeg dana. Na papiru stvarno imaju dobru ekipu ,al u engleskoj vjerojatno nece do europe.
Prognoziram sad da je kupovina Mine najgori potez ljeta. Al ajd, vidit cemo.
Ja tipujem da ce bargain buy biti prijelaz Lucasa Pereza u West Ham za 5 milijuna. Decko je uvijek pokazao klasu kad je igrao, a ako dobije kontinuitet mogao bi biti opasan.
Iniestin prvi u Japanu...kakva igračina
https://www.youtube.com/watch?v=f_dbZ2Y1WDU
Prognoziram sad da je kupovina Mine najgori potez ljeta. Al ajd, vidit cemo.nije da sam ga pratio ali cudan mi je transfer skroz, znaci barca ga plati €12M, odigra tek par utakmica za njih i to dosta slabo koliko citam i sad ga everton plati €31M!? jednostavno ne kuzim cijelu spiku...
pratio sam nesto malo arsenal fan tv ljetos i bas sam na treningu njihovom zapeo za lucasa pereza, nevjerojatno kakav lik ima osjecaj za gol, znam da je utakmica jedno a trening drugo ali bome ja bi da sam sportski direktor nekog kluba vec na temelju toga platio tih €4.5M sto je west ham dao :)
Covjek je kao stoper skuco par golova na prvenstvu... neki su izvlacili puno vecu lovu i za puno manje... meni je cudno kako ovo sp nije iznjedrilo vise nekoh bombasticnih transfera.Prognoziram sad da je kupovina Mine najgori potez ljeta. Al ajd, vidit cemo.nije da sam ga pratio ali cudan mi je transfer skroz, znaci barca ga plati €12M, odigra tek par utakmica za njih i to dosta slabo koliko citam i sad ga everton plati €31M!? jednostavno ne kuzim cijelu spiku...
A i Everton je dao za Richarlisona koliko 70?, a realno prosle sezone u Watfordu nije igrao ni blizu za takvu vrijednost...
Onda opet, danas je odma skuco 2 pa ko zna... iako nisam gledao utakmicu pa ne mogu rec kako je igrao.
...
bitno da je Chelsea dobro usao u sezonu.