Tako to radi Juve, često dovode zvijezde na zalasku karijere. Ali od Ronalda bih očekivao još barem par sezona u top formi. Šteta što će sad Barci biti još lakše u prvenstvu.: p Hoće li sad kompenzirati s dovođenjem Neymara?
Nogomet
Samo ne Neymara..
Zna Penaldo di se pucaju penali cesto
Zna Penaldo di se pucaju penali cestoU posljednje 3 sezone tj u 114 utakmica dosuđeno je 20 penala za Juventus.
Lazio je na 36, Roma 23, Milan 25, Napoli 22, Fiorentina 27, Torino 21, itd.
Jedini klub s renomeom kojem se dosuđuje manje penala po utakmici od Juventusa je Inter kojem je u tom periodu dosuđeno 15 penala. Kada se pogleda minutaža koliko vremena igrači pojedinog kluba provedu na protivničkoj polovici tj. unutar 16 metara, učestalost sviranja penala za Juventus je još manja.
Sudeći po brojkama, a one su u ovoj argumentaciji jedini pokazatelj, Ronaldo nije mogao izabrati gori klub ako misli pucati penale.
Ruganje brojkama,nema sladeg.
Disi..sprdam se..ne pratim takve mafijaske klube vise od 3 godine..znam da se inace igrala nadoknada dok neko ne padne u 16m i dok ne zabiju gol..a igrala se i druga liga zbog drugih stvari...fujj..mraka od kluba i ligeZna Penaldo di se pucaju penali cestoU posljednje 3 sezone tj u 114 utakmica dosuđeno je 20 penala za Juventus.
Lazio je na 36, Roma 23, Milan 25, Napoli 22, Fiorentina 27, Torino 21, itd.
Jedini klub s renomeom kojem se dosuđuje manje penala po utakmici od Juventusa je Inter kojem je u tom periodu dosuđeno 15 penala. Kada se pogleda minutaža koliko vremena igrači pojedinog kluba provedu na protivničkoj polovici tj. unutar 16 metara, učestalost sviranja penala za Juventus je još manja.
Sudeći po brojkama, a one su u ovoj argumentaciji jedini pokazatelj, Ronaldo nije mogao izabrati gori klub ako misli pucati penale.
Pa Juventus je nepravedno izbačen u drugu ligu, bez dokaza. Osuđen na sportskom, a optužnica pala na civilnom sudu. Koliko je milijuna i mogućih trofeja izbijeno Juventusu zbog tog sportskog genocida.
jadni nevini...podsjecaju me na mamica koji je nevin iz drzave morao u međugorje
A tvoji postovi na ovoj stranici u rangu likova ispred trgovine što piju pivo i sve znaju. Ne moraš se baš toliko sramotiti.
A tvoji postovi na ovoj stranici u rangu likova ispred trgovine što piju pivo i sve znaju. Ne moraš se baš toliko sramotiti.Ono što stalno pišem..
Jedan navija za juventus a jedan za real
..
Jedan navija za juventus a jedan za realA tebi je biomoto brat :![]()
..
Moj je klub jaci od tvog ...Djecurlija hala madrid
Moj meme xD
https://9gag.com/gag/am7K5wv
Malo transfer novosti iz Premier lige:
- Mahrez iz Leicestera u Man Shity
- Shaqiri iz Stokea u Liverpool za siću od 13 mil funti
- Jorginho iz Napolija u Chelsea ( Shity izvisio nakon što ga je toliko dugo naganjao )
Jorginho je došao u “paketu” sa Sarrijem...
Žao mi je zbog Contea i načina na koji se klub ponio prema njemu... htio sam da ostane, ali je očito bilo već jako dugo da ni s jedne strane nema te mogućnosti.
Nisam baš pratio Napoli u zadnje vrijeme, osim što znam da im statistički dobro ide, pa me zanima kako će to Sarri posložit.
Jorginho je došao u “paketu” sa Sarrijem...Sarri je koristio 4-3-3. Jorginho mu je bio jedan od ključnih igrača a Allan je nacinom igre slican Kanteu.
Žao mi je zbog Contea i načina na koji se klub ponio prema njemu... htio sam da ostane, ali je očito bilo već jako dugo da ni s jedne strane nema te mogućnosti.
Nisam baš pratio Napoli u zadnje vrijeme, osim što znam da im statistički dobro ide, pa me zanima kako će to Sarri posložit.
Alisson Becker od prije nekoliko minuta služeno novi vratar Liverpoola i oboren rekord za najskupljeg vratara na svijetu. Iako, vjerujem da Buffonov transfer u Juventus stavimo u kontekst današnjih financijskih prilika da je to ipak najskuplji transferz bez obzira što govore brojke. Uglavnom vidjet ćemo od čega je sazdan, velike pare su u pitanju i greške mu se neće opraštati.
Prvi kiks, razapet od strane medija i navijača, sjedi na klupi kao zamjena Mignolet-u i Karius-u braneći za u23, povremeno.. Samo šale radi, nadam se da će se isplatit kupovina, puno novaca, puno previše što se mene tiče, ali hajde nisu moje pare nek rade što hoće s njima.
IMO previše love za golmana takve razine...nije on TOP 5-6 golmana što se mene tiče...ajde da se radi o Oblaku, De Gei, Neueru itd...ali ovako...puno brate.