Ovo će Real okrenut. Vidjet ćete.
Nogomet
Ni Real ni Arsenal neće proći PSG.
Jedan fun fact za Flippera koji misli da će RM okrenuti. Arsenal je zadnji put dobio 3 gola 15. 12. 2023. i to su pobijedili 4-3.
Ak im dosude 3 penala mozda produ.
Barcelonaši iz špilja izašli nakon 5 godina vidim.
Haha pece jos remontada, neka neka ide uskoro nova
DarkPunisher Da ne bude zabune, ne volim Real Madrid i želim im sve najgore.
Barca i PSG najveći favoriti, ali ne smijemo podcijeniti Inter. Znaju igrati na rezultat i iskusna su ekipa. PSG najveće iznenađenje, po meni. Jedva su prošli u top 24 ekipe i sada ovako igraju. Luis Enrique napravio jako dobar posao.
- Uređivano
ajmo villaa
edit: uhh jos jedan eurogol, doue
svi su odusevljeni s arsenalom i gol razlikom, al ne bih se cudio da Real napravi neki comeback u Madridu….
Moguce, opet bi mogli “isprovocirati” neke situacije kako oni to zovu
- Uređivano
Daj budimo realni ljudi, Real ove sezone igra loše.
Nikakva timska igra, samo oslanjanje na individualnu kvalitetu sto ih je do sad izvlačilo.
Arsenal je klasu bolja ekipa i to se vidjelo u utorak. Iskreno, bio bi mi šok da ovo Real prođe, znam da su se stoput vraćali al ovaj put stvarno ne vidim tu mogućnost.
Zadnji put sam ušao u kladionicu kad je 2017. Barca okrenula 4:0 poraz od PSG iz prve utakmice. Tad sam imao osjećaj da bi se to moglo dogodit i dobio. Sad je osjećaj 0% premda je Real u boljoj situaciji nego Barca onda, ali tko zna, jedan brzi gol otvara utakmicu + više nema gola u gostima
Real je bio underdog u valjda svim utakmicama protiv jačih ekipa zadnja 2 puta kad su osvojili i budimo realni nikad nisu imali neku bajnu igru osim sa Zidane-om kad su tri puta za redom osvojili. Ne dajem im previše šanse jer ove sezone igraju ekstra loše i ne mogu vjerovati da su u finalu kupa, a u ligi zaostaju samo 4 boda za Barcom, ali Real je to pa nikad ne reci nikad.
Htio bih vidjeti nekog drugog trenera na klupi Reala jer je to predobra ekipa da igraju ovako kako igraju pa ako ispadanje iz LP-a znači odlazak Ancelottija radije bih da ispadnu. Ionak ne mislim da bi prošli PSG.