Prika Dobro je netko napisao,kad su izgubili ligu prvaka nisu spustali cijenu a sad kad su je vratili plati ako ces gledat! @Brijac tek sam sad vidio da si ti to pisao
prayer Prika Prika ja im u inat nebi dao kune prebijene. Ako nemaš Android TV super a ako nemaš kupiš Xiaomi Mi Box S i kupiš neku IPTV pretplatu za 10 eura mjesečno koja ima sve što oni nude i više.
prayer Prika A gle to je 39 kuna pored svega ostalog što plaćaš. Ovako dobiješ sve za 10 eura. Sva sreća da me sport ne zanima jer bi davno bankrotirao uz ovakve pakete. Smradovi pohlepni.
master_x Neznam gdje da postavim pitanje,uglavnom trebao bi neki pojačivač Wifi signala. Ovaj šugavi ruter od Tscuma jedva da šalje signal do druge sobe. Bude max 3 crtice od dostupnih 5 šta se tiče jačine signala. Ima tko kakav prijedlog?
Loki Imao sam max3 sa sportskim za 264kn, sad kao nagradu nude to isto za 298kn. Natežem se preko korisničke već nekoliko dana i oni samo sablone ponavljaju. Gdje su ovi preko telefona što stalno gnjave kad ne treba. Ugl, bi li me netko mogao uputiti kome se obratiti (ako netko zna nekog prodajnog predstavnika)? P.s. kako funkcionira podrška A1 budući da imaju jako povoljnu ponudu, ali sam na otoku. Dolaze li prilikom kvara tehničari HT-a (njihova infrastruktura) i je li podrška koliko-toliko solidna?
Brijac Loki Ako je parica dolaze tehničari te parice, meni je tehničar kad mi je došao doma rekao da on nije iz HT-a, nego od tih koji drže paricu, šta god mu to značilo. Dakle, nitko iz A1 ti neće dolazit za paricu. Podrška je sigurno malo sporija jer A1 šalje nalog na HT pa HT na tehničara.
Loki tyga A kao nisam. Ana, Boris, xY, i dopizdilo mi. Zaboravio sam napisati da sam dao zahtjev za otkaz maxtv-a jučer, sad su me prije pola sata zvali i rekli može sve za 264 i još ćemo malo brzinu povećati.
klinjo Prika bosanska ili engleska? Edit: brat mi tužan javil da dolazi na Arenu. On ima Sport Klub paket😂😂
Prika klinjo engleska...bosanska liga ima na areni. Ja cu taman za 15 dana uzet ovaj paket full arena
Raziel Do sljedeće godine određenog dana kad BPL ode na Arene, ide odmah sljedeći dan odjava sa Telemacha i potražnja za operaterima koji nude Arene. Idioti nesposobni.
klinjo Fenix Imam optiku 200/100, plaćam dodatno 20kn tu veću brzinu. Sve zajedno internet, TV i tu dodatnu brzinu plaćam 250kn.
Skellington Fenix Ja sam isto na Iskon optici, sve super, nekad pokoji kvar, ali u toliko vremena nezamjetno. Brzina isto kolko mi treba. Ja sam na običnom paketu. 100/100 mi je brzina iako bi trebao imati manje po onome što im je tada pisalo na stranicama (80/40), ali ni ja ne kužim više a i ne smeta mi.