Ja potrošim oko 400gb mjesecno, stvarno neznam kaj moraš radit da bi potrošio terabajt.
PSN sale i kupiš si desetak igara i eto ti 300-500GB Plus igranje online plus upload videa na YT u 4K A o gledanju YT u 4K i slično da ne govorim. Prosjek mi je oko 550GB mjesečno, s tim da sam prošli mjesec imao 1.3TB download. I ne, ne skidam nikakvu pirateriju, tako da nije od toga

Iako, ako raskinem ugovor s T-Govnom, a ostavim samo MaxTV, onda će mi i televizija gutati net, pitanje je koliko ona troši i koliko će mi ona mjesečno odnijeti GB 

Dobro ja skinem 2-3 igre mjesecno ,pa mi je zato taj broj nedostizan.

Ja izgusarin 5-6 serija misecno i 5-6 filmova i skinen istu igru na ps4 10 puta( kad se izivciran odma delete pa 3 min nakon opet na download) i niksd nisan bija ni blizu 1tb.

Ja sam maksimalno jednom potrošio 870gb stime da sam se taj mjesec naskidao svega živog! Imam ovaj Tele 2 pokućni od kad je reklamiran na televiziju i mogu reći da sam izuzetno zadovoljan sada sa svime. Prije zadnjeg update-a njihovog Huawei rutera je mreža pucala svako malo čim bi se nešto stavljalo skidati dok su sada to popravili i sve radi glatko i bez problema. Brzina mu je cca 30 u prosjeku, no ja se ne žalim, za mene dovoljno. No da, ako se ima opcija za Bnet svakako njih uzeti jer za nove ugovore imaju akciju za cca 140 kuna mjesečno daju Internet onaj od 120mbs + TV sa 40 programa!

No da, ako se ima opcija za Bnet svakako njih uzeti jer za nove ugovore imaju akciju za cca 140 kuna mjesečno daju Internet onaj od 120mbs + TV sa 40 programa!
Prayer Preko bakra ili zraka?

No da, ako se ima opcija za Bnet svakako njih uzeti jer za nove ugovore imaju akciju za cca 140 kuna mjesečno daju Internet onaj od 120mbs + TV sa 40 programa!
Prayer Preko bakra ili zraka?
A bakar, optika, voodoo magija tko zna kako oni to rade. Mozda VDSL, ne razumijem se stvarno. Ali cijena je jako prihvatljiva i brzine su konstantne. A i sam ugovor je puno jeftiniji. Naravno tu ima i Tele2 prednosti a to je prenosivost i ugovor bez obaveze. Ako si u kuci ili stanu koji ima opciju Bnet-a i ne mislis se nigdje seliti u sljedece dvije godine onda ga svakako uzmi jer te ispada jeftinije nego Tele2 i dobijes puno vise toga za manju cijenu. U suprotnom uzmi Tele2, no moram napomenuti da su brzine ogranicene po repetiroru, dakle sto vise ljudi to vise gusi mrezu i to je manja brzina, meni je na pocetku bilo 45-50 a sada nakon 6 mjeseci mi je 30, a vjerujem da ce ici jos nize ako ne misle ulagati u infrastrukturu mreze.

Ako Tele2 pokućni net je u stanju podnijeti 4 kompa i par smartfona istovremena, a da veza ne puca nego da je relativno stabilna (čak neću cendrat ni na brzinu za sve što je iznad 10mbps), ja bi bio vrlo sretan i odma prešao na njih.

Ako Tele2 pokućni net je u stanju podnijeti 4 kompa i par smartfona istovremena, a da veza ne puca nego da je relativno stabilna (čak neću cendrat ni na brzinu za sve što je iznad 10mbps), ja bi bio vrlo sretan i odma prešao na njih.
Ja u kuci imam 5 smart uredaja, Smart TV na kojeg stream-am Netflix, PS4 i racunalo. Prije ti je doslovno cim si poceo nesto skidati pucala veza i to je bilo ocito do rutera, nakon zadnjeg (i jedinog) updatea rutera nije mi niti jednom puknula mreza. Znao sam gledati Stranger Things na Netflix i u isto vrijeme skidati igru na PS4 u rest mode i sve bi stimalo. A izmeduostalog imas mali period probe od 5 dana i imas pravo povrata uredaja i kartice ako ti se ne svida, naravno taj period placas 169/30*broj dana koristenja usluge.

Iz osobnog iskustva (iako san koristija samo 4 miseca)

2 laptopa, tablet, 2 mobitela, ps4 i 3ds veza nikad pukla i nikad problema sa njin. Sve iznad 10 mbps

Meni teško da su svi uređaji istovremeno na netu. Najčešće je mob i plejka ili mob i komp. Navečer dva moba i MaxTv.
Bio sam uzeo od Netgeara R8000 Nighthawk ruter, gdje sam mogao fino namjestiti prioritete za uređaje koji se spajaju te im odrediti i max bandwith koji mogu koristiti. Ruter je bio genijalan i finkcionirao genijalno kada se pravilno podesi, no što to vrijedi kad je T-Govnova infrastrultura zadnji drlog

...no što to vrijedi kad je T-Govnova infrastrultura zadnji drlog
I opet bolja od Vip-ove.

I opet bolja od Vip-ove.
Od kad smo napustili Vip, preporodio sam se. Ne znam kako sam samo izdržao tolike godine na tom smeću (prvo homebox pa internet na sticku) a da nisam potpuno izludio. Nakon što je istekao ugovor bila je prava znanstvena fantastika uopće se spojiti na net.  :

Icek™

Mi imamo pokućni i, kuc kuc u drvo, funkcionira savršeno. Za razliku od onog Vipovog smeća na sticku koje smo godinama imali, ovo je pravo olakšanje i lijek za moje živce!

Za ove koji imaju pokućni od Tele 2... kakav je domet signala? Jer mi je većina toga na katu, plejka nije problem ona je preko adapter žicom spojena, ali ostatak je na wifiju.

Dobar ako.ces izdvojiz 900 kn.za ruter

Za ove koji imaju pokućni od Tele 2... kakav je domet signala? Jer mi je većina toga na katu, plejka nije problem ona je preko adapter žicom spojena, ali ostatak je na wifiju.
Ovisi gdje ga stavis, meni stoji u centar kuce tj. na katu i dnevnom boravku gdje mi je najbolji signal i obuhvaca cijelu kucu.
Meni je PS4 na WiFi i radi bez ikakvih problema bez pucanja mreze iti icega.

Hvala

Kazete da ima probni rok neki? Baš bi mogao uzet ovih dana pa probat... vec sam zapravo davno trebao, ali sam toliko lijen pa se patim na usranom t-comu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imas kao 5 dana ali vidim po netu da su se ljudi morali natezati snjima oko toga, klasicna Hrvatska sta reci... No isto tako mozes recimo u mobitel staviti karticu i u kuci traziti gdje ti je najbolji signal i malo surfati preko tetheringa. Ugovor ti je inace bez obveza, no da bi njega ostvario moras imati svoj uredaj koji kosta cca 800kn. Tih 800 kuna bi ovako i onako morao kroz ugovor odplatiti tako da ti je isto na kraju krajeva, ovako vidis kako ti se svida a ako ti ne pase, raskines ugovor, prodas ruter i miran si. No kako god okrenes bolji su od T-Coma i nema nikakvih skrivenih troskova cak i ako predes limit od 1TB kojeg do sada ni ja nisam uspio proci.

Imam flat internet od tele 2 na mobu, signal nije bajan, ali puno bolji od t-coma.. onda opet, probao sam i t-comovu verziju mobilnog neta i brzina je isla puno vise nego meni na mobu... tako da bi sigurno i ovo bilo brze nego na mom mobitelu sad

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ma T-com ima odlicnu infrastrukturu mobilne mreze tako da ti je kod njih gotovo uvijek dobra brzina, no oni nemaju mjesecni flat nazalost. U biti ako imas 4G u kuci preko Tele2 kartice miran si jer se signal tj brzina moze uvijek poboljsati preko antene koju usmjeris prema repetitoru.

Kod mobilnog ti zavisi kolko si udaljen od tornja i kolko ljudi u tvojoj blizini koristi istu mrežu.

Meni nije pao ispod 50 od kad ga imam .