U onoj vukojebini gdje živi Icek optiku provlače samo medvjedi.
ISP - HT, A1, Telemach, ISKON...
Jel pokušao i uspio tko otkazati A1 zbog N1 i Sporta?
Nije da ih trebam otkazati, ali napravio bi to čisto iz pakosti.
To sam i ja cuo da ce i HT u dogovoru s A1 otkazat SK i probat ih posve izbacit s naseg trzista gdje ce onda Arena sve preuzet. Tako su i s Eurosportom napravili.
Brijac Tako su i s Eurosportom napravili.
Da, i onda 4, 5 godina nismo imali gdje gledat Bundesligu. Sad će bit ekskluzivno na toj novoj televiziji od Tele2 i ponovno će sve bit razjedinjeno. Eventualno ako Tele2 uspije ubost i Arenu i onda bi oni stvarno postali ultimativni sportski paket, ali čisto sumnjam da će lobi dopustit.
Osobno ne znam gdje bi u takvom slučaju. Engleska liga mi je vjerojatno draža i od LP, a sad me i NFL (SK) jako zanima. Blažen IPTV.
Ja mislim da ću na IPTV. Meni je F1 najvažnija. Uz Engleze i Španjolce. Ako HT ne bude imao SK onda definitivno ostavljam samo net i uzimam IPTV.
Gdje je najbolji IPTV? Vidim da tu ekipa prica a ja nisam uopce upoznat s time. Moze netko iz prve ruke malo objasniti?
Nema ti tu baš najboljeg odgovora. IPTV je ilegala i svi ti koji pružaju takve usluge se uglavnom skrivaju iza facebook stranica. Nažalost takav biznis može propast bilo kad pa ako uzmeš na godinu danas, a lik propadne i izbriše facebook stranicu ne možeš ništa. Kome ćeš se žalit što su kupio ilegalnu uslugu.
Još gore je to što ako zbog nezadovoljstva s operaterima ljudi masovno krenu otkazivat TV usluge i uzimati IPTV možemo očekivat smanjenje kvalitete, trzanja, prekide itd.
Naravno, ja bih više od svega volio da ljudi odjebu operatere jer su bagra i da uzmu IPTV, ali to i nije baš tako jednostavno.
Flipper Nije istina, može se preko Hakoma sve ako se utvrdi da si zbilja gledao Sportske kanale. A1 daje statistiku gledanja i Hakom prema tome odlučuje da li se odobrava raskid bez penala.
Inače pederski potez iz A1 posto je prošle godine tu negdje u ovo doba Iskon imao istu situaciju gdje je davao svima bez obzira na to jesu li gledali sportske ili ne raskid bez penala.
prayer Nije istina, može se preko Hakoma sve ako se utvrdi da si zbilja gledao Sportske kanale. A1 daje statistiku gledanja i Hakom prema tome odlučuje da li se odobrava raskid bez penala.
Da, može se preko Hakoma možda nešto iskamčit, ali jako teško. Postoje te statistike prema kojima su ljudi i zbog Eurosporta dobivali raskid bez penala preko Hakoma, ali tko zna kako je to sad.. ali oni kojima to stvarno smeta mogu probati, nemaju ništa za izgubit, a ako trebaju kakve upute kako što i gdje poslati u vezi ovoga javite pa ću napisat upute.
Vođena interesom korisnika, A1 Hrvatska je bila spremna na duži period platiti i znatno veću cijenu distribucije od tržišno opravdane. United Media Group na to postavlja dodatni uvjet i zahtijeva tek šestomjesečni ugovor, unatoč uobičajenom trogodišnjem trajanju ugovora.
Izgleda da smo otkrili pravi razlog. Telemach/Unitedmedia će do kraja godine uvest svoje fiksne usluge i svoj TV. Vjerujem A1 da je ovo točno što su napisali.
Koliko mi je rekao kolega iz HT-a koji je ovdje u Brodu voditelj poslovnice, HT također ostaje bez kanala United Medije od lipnja. Razlog? Telemach, vlasnik United Medije, će nuditi isključivo sve te kanale na njihovoj mreži. Tako da je istina, da.
Ostavljam samo net od lipnja i na IPTV ode.
Neograničeni net i telefon je dosta što im plaćam , da im ne bi još plaćao osnovni plus sportski haha, a sportski plus gledam preko rođakove šifre max tv to go aplikacija na TV i vozi!
Kakve ljubomore
Evo ja priznajem prvi da sam ljubomoran
Sad se sjetite koliko sam čekao.