Evo baš otišao na steam da kupim nekaj na popustu kaj nemam i vidim fino snižen gotham kights 8,99 e

ali ne budi lijen odem na cdkeys i tamo je 5.69

i evo skida se za 5.69

Giphy - law firm carlton dance GIF

stitrek cek spominjes apple i teslu i meni kazes offtopic?

Nitko ne prica protiv njihovog enginea vec nacin poslovanja.

Samo gledaj kolilo su kazni pobrali od ftca u zadnjih par godina.

fensisuperstar

Mi kao obicni korisnici njihovih uslaga nemamo ni 10% uvida u cijelu korpo situaciju, tu je velika lova u pitanju i Epic ce tu biti jos desetljecima jer ima veliku podrsku sa Istoka a gaming je veliki kolac. Puno je korpo igraca ukljuceno u gaming industriju da se ide spustati Epic, neka konkurencije, sto ih je vise to bolje za gamere.

stitrek Da se razumijemo. Ne pričam o tome da steam ne treba imati konkurenciju, dapače. Pričamo o načinu poslovanja.
        Čak i ne pričam o fortniteu kao igri. Fortnite je top tier igra, ja vjerujem u to, ali koristili su istu za predatorsko/manipulativni način poslovanja sa klincima. Onda se sjeti situacije gdje je EGS pristupao manifesto fileovima od steama.

Fenix Čestitam za najgluplji odgovor u diskusiji. Stvarno nam je bilo bolje dok nisi ušao

Hvala.

chono zar nije kinguin isto sivo tržište kao G2A?

Sad kad ju pokloni Epic za kraj godine 😂

Sterlok će me ubiti. Uzeo Anno na Steamu iako ga već imam na Uplay

Fenix dio si problema i uzimaš budućnost mladim generacijama.

Fenix Na Steamu sam spreman platiti par postotaka više tu komociju imanja svega na istom mjestu, ali ako je razlika veća od nekoliko eura, previše cijenim svoj novac da bi ga bacao

Well, that quote has gone to $hit

chono Zašto onda ne kupuješ igre na Uplay? Eto ti odgovora na tvoje pitanje Ha-Ha-Ha

chono nemam pojma, min poslije sam shvatio da sam uzeo Uplay kod, a ne Steam na CD Keys. Kad će godišnji da proradi mozak

Hoće kupit netko?

Fenix Hoće kupit netko?

Savjetujem potencijalnim kupcima da pričekaju još koji dan možda bude besplatan na EPIC 😃