Vec je sve napisano prije, EGS i Epic sa Unreal engine je itekako potreban da gura industriju naprid te da trgne malo i Valve sa svojim dugogodisnjim komoditetom.

Dok je Gabe tu dobro je, kad on otiđe vise nista nije sveto i tko zna koja mega korporacija ce ih kupiti…sve ide ka centralizaciji, od svjetskih korporacija do ekonomija i sustava novca…konkurencija i alternativa su jako bitni.

Fico I di smo dosli? Nigdje.

Baš tako nigdje. I dalje smo tu gdje se optužuju ljudi da su društveni problem jer koriste besplatne igre na EPICu.

stitrek EGS da trgne Valve? :-D

Hello?

Kakvi komedijaši :-D @Fico @chono zasto se trudite? Ja čitav dan ignoriram ovo jer se nema smisla raspravljati o tome. nema integriteta. Njih boli kurac financira li egs kineze teroriste ili ruse, čim dobije đabe tjt.

Mi nismo takvi i takve ne kuzimo i tjt.

Evo baš otišao na steam da kupim nekaj na popustu kaj nemam i vidim fino snižen gotham kights 8,99 e

ali ne budi lijen odem na cdkeys i tamo je 5.69

i evo skida se za 5.69

Giphy - law firm carlton dance GIF

stitrek cek spominjes apple i teslu i meni kazes offtopic?

Nitko ne prica protiv njihovog enginea vec nacin poslovanja.

Samo gledaj kolilo su kazni pobrali od ftca u zadnjih par godina.

fensisuperstar

Mi kao obicni korisnici njihovih uslaga nemamo ni 10% uvida u cijelu korpo situaciju, tu je velika lova u pitanju i Epic ce tu biti jos desetljecima jer ima veliku podrsku sa Istoka a gaming je veliki kolac. Puno je korpo igraca ukljuceno u gaming industriju da se ide spustati Epic, neka konkurencije, sto ih je vise to bolje za gamere.

stitrek Da se razumijemo. Ne pričam o tome da steam ne treba imati konkurenciju, dapače. Pričamo o načinu poslovanja.
            Čak i ne pričam o fortniteu kao igri. Fortnite je top tier igra, ja vjerujem u to, ali koristili su istu za predatorsko/manipulativni način poslovanja sa klincima. Onda se sjeti situacije gdje je EGS pristupao manifesto fileovima od steama.

Fenix Čestitam za najgluplji odgovor u diskusiji. Stvarno nam je bilo bolje dok nisi ušao

Hvala.

chono zar nije kinguin isto sivo tržište kao G2A?

Sad kad ju pokloni Epic za kraj godine 😂

Sterlok će me ubiti. Uzeo Anno na Steamu iako ga već imam na Uplay

Fenix dio si problema i uzimaš budućnost mladim generacijama.