- Uređivano
Fico ne, ti odbijaš cijelo vrijeme bit realan po ovoj temi, nisi dao apsolutno ništa konkretno osim toga da je EGS loš jer ima ekskluzivne igre. I sad napuštaš raspravu jer kao ne uvažavam tvoje "argumente".
Isto je sa svakom diskusijom gdje se s tobom zakačim, a ne slažemo se baš kod stvari koje jako voliš. Sad je Steam, a prošli put je bila Bethesda gdje je tvoj zaključak bio da im grafički pokretač uopće nema problema i moderan je
Fico Pobogu ovo Epic Games doslovno radi, a znam da i sam znas jer si o tome pisao. Operiraju na gubitku vec godinama i isto ce biti jos godinama.
Nisi ni pročitao što sam napisao. Prži pare, ali nije isto pržiti puno puno više para (bez ikakvog prihoda) 4-5 godina da mogućnostima prestigneš konkurenciju. Ako moramo s poslovne strane, na valu popularnosti Fortnitea nije ni imalo drugog smisla nego odmah krenut u to i postepeno gradit. Što se jednim dijelom i isplatilo jer priličan broj igrača, a osobito onih koji su odrastali uz Fortnite danas ekskluzivno troše na toj platformi