Steam
chono Zaigrao sam nekih 20 minuta, nisam više stigao, nadam se večeras i sutra više. Neoptimizirano je i zaključano je dosta toga, no sve je najavljeno da će tako biti i ovo je još žestoko u razvoju. Međutim, za mene je ovo kupovina. Atmosfera je nevjerojatna, glazba je toliko kvalitetna da ne mogu vjerovati da se našla u naslovu tako malog kalibra, a detalji su stvarno predivni za igru koju je takoreći jedna osoba napravila. Jedva čekam vidjeti daljnji tijek razvoja.
Evo instalirao sam i idem vidjeti o cemu se radi
jel netko na forumu kupio Steam deck?
Ako će se nekome dati, sasvim solidno za pogledati za one koje zanima više dojmova o Decku.
Azurirana je Steam mobilna aplikacija. Ono sto sam primjetio odmah su achievementsi, koji su identicni kao na desktopu sada, vidis samo one glavne, a secret su skriveni. Ranije sam vidio sve na mobilnoj i jasno je bilo zaokruzeno koje sam dohvatio
- Uređivano
Da vam skratim google
10:00 Friday, Pacific Time (PT) is
19:00 Friday
Prije sam se tome radovao kao drugom Božiću ali pošto većinu tih igara već sada možeš naći na "sivim" stranicama ili po Reddit za istu akcijsku cijenu ili manje nema mi baš ta rasprodaja nešto smisla. Jedina pozitivna stvar je što se može neki dobri indie uloviti.
Manu cijenu, steam akcije su i dalje pre skupe