Hitman je jako zanimljiv, 25€ ja zamalo uzeo al dobro pricekao PSN jer su isti saleovi pa tamo uzeo (vec imam save iz prve epizode na ps4). Igra vrh a totalno under the radar svima. Doom isto preporucam opasno, mislim da je isto 25 €
Siege je bomba samo takva isto
Steam
Mene je Hitman odbio radi tog epizodnog izdavanja, al sad kad je cijela sezona vani bi mogao nabavit.
Znaci igra je krcata, samo prvu si epizodu mogao igrat 15 h dok sve istrazis a tek sad sve epizode i bonus epizode. Kupio sam sinoc, i sa svim epizodama igra je bas bomba sad koliko ima sadrzaja plus sta igraci sami rade svoje. Steta za epizode, al sad kad je prava igra vani ovo je must buy pogotovo za 199 kn.
GabeN je bio prejak... Kupio Black Mesu, Doom i GTA V
Na Humble Bundleu je Grid besplatan još dan i nešt sitno pa tko oće nek požuri
Gaben donio Grim Fandango Remastered u moju kolekciju! :)
ZNAČI JEBO IM SANTA CLAWS *ATER.
Steam is down
Steam je online
Gaben donio Grim Fandango Remastered u moju kolekciju! :)+1
Uzeo još Brothers: A Tale of Two Sons.
Kada ću to igrati, nemam pojma
Uzimajte Arx Fatalis na Steamu, 1,67$. Igra je fenomenalna, iako je iz 2002. godine. Obavezno gaming stivo
Ja nemrem niš sad kupit sa steama naručio laptop i ssd za curu
Znaci odgovor Gabenu na sale je da kupis nesto zeni?
Uzimajte Arx Fatalis na Steamu, 1,67$. Igra je fenomenalna, iako je iz 2002. godine. Obavezno gaming stivoYup, vrhunski naslov, fakat topla preporuka.
Ja prije imao to u retail obliku, al' kako sam negdje u selidbi zagubio cd, uzeo na prošlom saleu digitalno izdanje.
Jel radi na Win10 ili treba neki third party program?
Nisam iskreno testirao još na desetki, no postoji ovo:
Arx Libertatis is a open-source port that makes Arx Fatalis compatible with most modern operating systems and hardware. Your game experience may be spoiled by lots of unpleasant bugs and visual issues without it, since vanilla game has poor performance on today's computers.Spomenuta modifikacija trebala bi eliminirati bilo kakve probleme s pokretanjem igre na modernim računalima :)
Download Arx Libertatis. Don't forget to choose the correct operation system.
Follow the installer's instructions. You can choose any directory you like for installing Arx Libertatis. Installer will copy all game data in the new folder and create shortcut for the new executable file. In order to play directly through Steam, just use the default Steam Arx Fatalis folder when you are installing Arx Libertatis.
Once you've done, just launch the game from the shortcut, folder or Steam.
If you have any questions about Arx Libertatis, follow this link
Znaci odgovor Gabenu na sale je da kupis nesto zeni?Gaben bi mi ne pruža seksualne usluge (with a grain of salt plez), kuhanje i co-op izlete
Lord Gaben forgibe mi.