Meni platforma služi samo za skinut igru. Niš drugo mi ne treba, i da je je igra jeftina, ako je još i besplatna tim bolje. Koliko će oni dominirati ili koliko će se bogatiti, jedni, drugi ili sedmi mene zaboli. Nisam dioničar. Tak da su meni steam, EA play, ubisoft, gog, battle net, epic, rockstar sve isti drek. Stoje u taskbaru i ne koristim ih, igre pokrećem sa desktopa ili preko gamepada preko xbox game trake.

Onda bolje piratiziraj, ovako si dio problema 🤷‍♂️

Ja drzim do sebe, zato koristim Steam, van Steama nije ni izaslo za mene. Osim za par biranih naslova koji su jos uvijek jednoznamenkasti brojevi

Sterlok

U tim okvirima je PC uvijek u prednosti, najuniverzalnija platforma i naravno ima opciju svih game passova i full-demo isprobavanja.

Sterlok kliketi klaketi po ikonicama, launcher kurvisanje i cicije? Ne hvala, volim platformu i sve na jednom mjestu. Pogotovo kad netko ima dobru pricu iza sebe. Tencent nema, niti ce je imati

Giphy - High Class Comedy GIF by Bounce

chono Tencent nema, niti ce je imati

hebe mi se za to, gledam svoj džep

Sterlok pa da, dio si problema, a s druge strane pametujes po forumu 😅 zato i koristis steam sa aliexpressa, odnosno egs… dok te drugi financiraju…

chono pa da, dio si problema, a s druge strane pametujes po forumu 😅 zato i koristis steam sa aliexpressa, odnosno egs… dok te drugi financiraju…

bolje nego da ja imam problem 🤣

chono pa imas, ali nisi svjestan

Onda uživam u neznanju a ti drži do sebe i dalje 😂

Sterlok vidi se da uzivas u neznanju 🤭 i nemoj kupovat konzolu, preskupo je to za tebe sa konzumerske strane, jedan ekosustav, bljak

Gle imam i robotcache louncher jer sam na njemu dobio besplatni wasteland 3 😂

Sterlok pa no, znam da ne bi nagradio dobru igru i dobar studio ni u ludilu. To je svima jasno odavno

Tako je, radije koristim kaj vi nagrađujete iz svojeg džepa

Giphy - Angry Season 2 GIF by The Office

I upravo tu ne kapis jeno tubo 😁 kraj rasprave

Ako ti tako kažeš, a boli mene kaj ti govoriš. ja kupujem di je jeftinije a ti drži do sebe 😂