Meni se vise cini da zelis da te cuju i misle kako si ti pametan sa svojim potezima, ali nu
Steam
- Uređivano
Sterlok hebem radoznale
mislis pokušavaš? EGS je smeće od platforme, aktivno gube pare. Drže se na vodi preko fortnitea i royaltiesa od UEa.
Gaben je apsolutni alfa kralj tata i mogu mu posaugati debelu kurčinu ispod debelog trbuha.
S tim kak je unreal engine optimiziran počinjem vjerovati da žive na staroj slavi.
Sjebali su najbolji FPS ikad radi fortnitea.
Stari moj previše dobre pare zarađujem da bi kupovao u EGSu. Ispod časti. To mi je kao da kupujem KPLUS majonezu pored zvijezde delikates.
fensisuperstar mogao si napisati kao da kupis amd grafu pored nvidije
- Uređivano
Jebeš plave i zelene, vi gabenovci ste next level hardcore shit
fensisuperstar EGS je smeće od platforme, aktivno gube pare
Njihov problem, nisam dioničar.
fensisuperstar Gaben je apsolutni alfa kralj tata i mogu mu posaugati debelu kurčinu ispod debelog trbuha.
Bravo za njega.
fensisuperstar S tim kak je unreal engine optimiziran počinjem vjerovati da žive na staroj slavi.
Meni rade dobro.
fensisuperstar Sjebali su najbolji FPS ikad radi fortnitea.
Nisam ni probao Fortnite, meni igra izgleda odvratno. Ak misliš na igru Unreal meni nije nikaad bila ništa posebno.
fensisuperstar Stari moj previše dobre pare zarađujem da bi kupovao u EGSu. Ispod časti. To mi je kao da kupujem KPLUS majonezu pored zvijezde delikates.
Tvoje pare tvoj izbor. Moje pare moj izbor. Ne diskriminiram ni jednu kompaniju, kupujem tam di je jeftinije, koristi Steam isto kao i sve druge. Majoneza i digitalni zapis nisu isto. Ak je tebi ispod časti, meni nije. Ljudima su svakakve stvari ispod časti.
fensisuperstar Sjebali su najbolji FPS ikad radi fortnitea.
Danas smo naucili da majoneza i digitalni zapis nisu isto. Krizam ovo iz danasnje must to know liste. Kakav Bozic!
Sterlok Ak misliš na igru Unreal meni nije nikaad bila ništa posebno.
fensisuperstar baš, nisam fanboj
Tko se tuče taj se voli, takva ljubav ne postoji
fensisuperstar EGS je smeće od platforme, aktivno gube pare. Drže se na vodi preko fortnitea i royaltiesa od UEa.
I dalje ne kužim zašto je smeće? Launcher kao i svaki drugi. Dali više free kvalitetnih igara nego svi ostali launcheri zajedno.
Imam 20-tak triple a naslova koje sam pokupio od njih gratis. Drugi bi mi svi to naplatili.
Ja fakat vas ljude ne kužim…daju free igre konstantno i još ne valja
Epic Games umjetnom eksluzivnoscu pokusava unistiti slobodno PC trziste, pretvarajuci ga u isti sustav kao na konzolama, pritom se dvolicno boreci protiv istog, kao sto je vidljivo na primjeru sudskog spora s Appleom.
Optuzuju Steam za monopol koji ne postoji. Steam nudi kvalitetan servis na koji nitko nije forsiran staviti svoju igru. Uzima standardan dio zarade, kao i ostali servisi (Epic tu uzima manje, no zato, na sok apsolutno nikog s imalo razuma, operira s gubitkom te svake godine produljuje ocekivani rok kada ce EGS postati profitabilan), no zauzvrat nudi puno siru infrastrukturu od klasicnog internetskog ducana.
Potrosac na to moze gledati iz dva razlicita stajalista:
- kratkorocni dobitak putem besplatnih igara i vecih popusta,
- dugorocni gubitak podrzavanjem antikonzumeristickog servisa.
Dugogodisnje posljedice pokazuju da starije generacije preferiraju prvi scenarij, ignorirajuci posljedice koje dolaze mladim generacijama.
Ja sam u skupini da me zaboli za korporacije, kao što i njih zaboli za mene Nisam dioničar. Ak nude, budem uzeo.Tko neće, niti ne mora. Kaj bu sutra? Bude nekaj
Novac je tvoj da ga trosis kako zelis. To ne znaci da ne ostavlja trag i posljedice na buducnost. Znam da si dosta stariji od mene i podudara se sa stavovima koji starije generacije ujedno i imaju. Nazalost, to su isti stavovi koji su doveli do puno danasnjih problema i cije posljedice gotovo u potpunosti osjecaju mlade generacije.
Kupovina igara je samo jedan manjih, ali konkretan primjer koji se onda moze primijeniti na puno siri spektar.
- Uređivano
Generacije koje dolaze nakon tebe imati će isti takav stav prema tvojoj generaciji. Uvijek su krive generacije očeva. Što i jesu, djeca nisu ništa kriva. Ali to je konstanta i nepromjenjivo je, uvijek će biti problema i život nikada neće biti lagan.