Igrao skoro sve osim 2 naslova! Iako bi zamjenio neke igre sa njihovim nastavcima, lista odlicno pokazuje kakav je bio "racing" zanr u 90ima! Posebno se sjecam igranja Grand Prixa i Lotusa na Amigi 500..good times!😊

8 dana kasnije

Gledam čovjeka već dvije godine. Za mene najbolji streamer s ovih prostora i čovjek koji je zaista variety streamer.

Izbacio je maloprije kvalitetan retro gaming video, pa koga zanima neka pogleda.

Još mi je draži što jednom mjesečno radi emisiju "Jutarnja kafa" koja je genijalna i zna često s FFA portala čitati vijesti. Rijetko kvalitetan streamer.

Onda skoro svi ti strimeri i YT-eri prate jedan drugog i kopiraju. Neću reć da redovno pratim, jesam u počecima više dok mi bio interesantan kao neki novi lik kojeg sam otkrio i imao svega nešto više od tisuću pretplatnika ali pogledam povremeno malo njegove videouratke i to one gdje sprema svoj has do jednog dolara dok ga ženica snima ili kad radi na terenu u nekom ugostiteljskom objektu kojeg reklamira pa besplatno ždere tam.

Nedavno je izbacio nešto slično. Video sa njegovim gamingom iz djetinjstva tj. kako je počeo njegov put gaminga. Nolifer, smješan čovjek.

4 mjeseci kasnije

Live Stream PS1 era.

Kako je ovo lijepo gledati, kao da je vrijeme stalo i na tren zaboraviš sve nakon toga što se izrodilo, dobro i loše.

i grafički prekrasno izgleda za ono vrijeme.

3 mjeseci kasnije

Poznati youtube kanal DidYouKnowGaming je pobijedio Nintendo jer je Nintendo bio odgovoran za uklanjanje videa o The Heroes of Hyrule.

Zbog toga vjerojatno nikad neću snimit video o ijednoj Nintendovoj igri.

22 dana kasnije

Jel se tko sjeca igre NOX? Ja je pamtim kao uspjesan klon Diabla i malo prckam po YT, te mi se gameplay i danas cini ok

chono Igrao prije par godina na starom kompu i bila je ok. Svidjelo mi se što je svaka klasa imala svoju kampanju, ali mi je minus bio što nisi mogao razvijati lika po svom izboru (barem Warrior) već su ti statovi i sposobnosti unaprijed određeni.

Kako su stare igre izgledale bolje radi CRT TV-a.

Brijac

ovo desno je prikaz sa crt jel?

stvar je u pikselima, što više piksela na površini tv-a ima tad se nisko razlučiva slika zrnati.

stavi to isto na manji lcd ekran, bit će ti isto ka na crt-u.

TITANXIS ne nego ljevo! Zar ne vidis koliko je cisca slika ljevo?! Ovo desno je muljavo, musavo i na velikim dijagonalama negdledljivo.

TITANXIS stavi to isto na manji lcd ekran, bit će ti isto ka na crt-u.

Nece…

6 mjeseci kasnije

Jel netko mozda probao Antstream Arcade? Uglavnom kolekcija od preko 1300 retro igara dostupna preko njihovog streaming servisa za PC i Xbox, PS5 jos nije podrzan ali i to dolazi. Po reviewima mi se cini odlicno, 30USD je godisnje ili 80USD lifetime a dodaju svaki mjesec nove igre.
        BTW Radi se o klasinim igrama za ZX Spectrum, C64, Amigu, Atari, NES, SNES...
        https://www.antstream.com/

9 mjeseci kasnije
        5 mjeseci kasnije

Ne znam za vas, al jedna od destinacija koju probam uvest u raspored dok putujem da pogledam lokalne retro gaming store-ove. Nisam puno putovao pa nisam ni uspio puno vidjeti, ali prošao sam nekoliko store-ova u Nizozemskoj, u Copenhagenu i nešto u Njemačkoj. I moram reć to je tako dobro iskustvo otić u neki retro store i razgledavat sve što je gaming nekada bio! Sve to skupa me kinda rastužuje kaj ništa takvog ne postoji kod nas po mom saznanju. U Zagrebu makar znam da postoji neki manji storeovi, ali ništa na razini što sam vidio u Copenhagenu, Nintendospiel koji mi je daleko najdraži bio. Attacham i par slikica kaj sam ulovio sad već pred dve godine tamo.

1 / 4

Bilo bi tako zabavno da imamo ovako nešto kod nas. Što biste htjeli da postoji u tako nekom retro store-u u Hrvatskoj? Retro konzole, retro igre, merch, accessories, special region igre (tipa japanske igre). Koju retro generaciju biste voljeli vidjet kod nas? Ja bi bio tamo svaki dan da mogu gledat samo te sve stvari i sanjat što ću si sve uzet.

P.S. kada sam išao iz Copehagena uzeo sam si brdo stvari, doslovce sam nosio haul konzola/kontrolera/igara doma u Zagreb 😂 Imam i tu fotku 🤣

4 mjeseci kasnije
        23 dana kasnije

Nakon 10+ godina što sam mislio da je izgubljen… Ladies and gentlemen, we got 'em.

YARN | You're as beautiful as the day I lost you. | How to Train Your  Dragon 2 (2014) | Video clips by quotes | c2d87bbf | 紗

Preživio desetljeće u vreći na tavanu (šufitu) na Cresu, preživio i put do Rijeke, highlight svakog mog ljeta kao dijete, spasitelj od dosade još u doba kad nije bilo interneta na selu, uz PSOne, moj uvod u širu gaming sferu, još prije nego što sam imao interneta na kompu…

Još se sjećam kad sam tek došao na forum pa sam pitao za emuliranje Xboxa samo radi Forze Motorsport, e sad imam nešto bolje, vrijeme leti hehe

Halo 2, Forza Motorsport, Splinter Cell, Rainbow Six 3, Rayman 3, Sphinx and the cursed mummy i još masu igara koje sam imao sreću zaigrat kao klinac sva ta sjećanja mi se vraćaju…

Očekivao sam da ću morat ponovno obnovit cijeli library i u narednim tjednima će mi biti projekt (samo kad bi pritisak od faksa malo popustio uf), već sam kupio RCA-to-HDMI Converter s upscaleom do 1080p, donekle mutno na 1440p monitoru ali radi!

Još moram smislit kako ću riješit problem sa zvukom (jer ga uopće nema lmao) a da ne moram kupit cijeli tv sa njuškala ili neš… Ali projekt je dobro počeo, looks promising!

Zaboravio sam koliko su shiny i šareni bili ti gumbići hehe

mjesec kasnije

Sjeća li se netko ovoga?

MDK je bio odlican! Navodno je to bila skracenica od Murder, Death, Kill ali nisam 100%