danko-b Ja bome jos od 2008g.,lol...ali nesto rijedje u zadnje vrijeme, mada zna izbacit dobrih epizoda tu i tamo jos, samo ne kao prije.

darkfenix ovo je generalno gledajuci fantasticna godina bila za svakog tko se gamerom nazivao tada

Slažem se, sjećam čitajući po časopisima pa i dnevnim novinama kako je svako malo izašao neki dobar naslov za u ovom slućaju PS2 pa i narednim godinama jer pratio sam najviše kaj se zbiva oko Sonyjeve konzole.

Umjesto kupnje PS2 ili neku od tada dostupnih konzola ja sam si radije kupio GameBoy pocket jer sam baš tad zabrijao đepno hehe! Super Mario, Bugs Bunny, Tiny Toon te razne svemirske pucačine. Ja sam tada te 2001 još bio i u eri prvog PS-a sa igranjem konzolaških igara do negdje 2004 ili 5-te. Za PS3 pomalo sam sve manje pratio, jer kad nemaš konzolu tada ti zanesenost za igranjem opada sve do pojave PS4 u mom slučaju.

4 mjeseci kasnije

Povijest meni jednog od najdrazih serijala...

12 dana kasnije
mjesec kasnije

Jedna od najdrazih igri sa SNESa mi!

♥️
🥳
1 / 2
Bas me iznenadilo, i drago mi je da ju DF pokriva, vise ljudi treba znati za ovaj odlican mali serijal! Nadam se da ce i na Ps uskoro doci da mogu sa kceri ovo u coopu proci!

Nekad je u ovo vrijeme vec E3 isao! Eeee da mi se vratit u to vrijeme...

7 dana kasnije

Mali throwback...

17.5. 2001 Prvi E3 koji sam popratio"live"iz komfora svoga doma zahvaljujuci internetu i Gamespotu...stari moj, koji je to bio overflow informacija i iznenadjenje za iznenadjenjem, bez spoilera par mjeseci unaprijed kao danas! Prvi put vidio Jak and Daxtera inace, ostao sokiran kako to izgleda, a pogotovo prikazom Gamecube igara!

Inace ne volim DF, ali kad Lineman nest govori onda uvijek poslusam.

Ovo sparno predvece me podsjetilo na davne dane cirka,1992-3god.kad sam kao klinac, sa jos jednim klincem, vama znanim kao Megatama igrao ovaj klasik!😉
Jel igrao jos tko Shatterhanda?!

7 dana kasnije

Igrao skoro sve osim 2 naslova! Iako bi zamjenio neke igre sa njihovim nastavcima, lista odlicno pokazuje kakav je bio "racing" zanr u 90ima! Posebno se sjecam igranja Grand Prixa i Lotusa na Amigi 500..good times!😊

8 dana kasnije

Gledam čovjeka već dvije godine. Za mene najbolji streamer s ovih prostora i čovjek koji je zaista variety streamer.

Izbacio je maloprije kvalitetan retro gaming video, pa koga zanima neka pogleda.

Još mi je draži što jednom mjesečno radi emisiju "Jutarnja kafa" koja je genijalna i zna često s FFA portala čitati vijesti. Rijetko kvalitetan streamer.

Onda skoro svi ti strimeri i YT-eri prate jedan drugog i kopiraju. Neću reć da redovno pratim, jesam u počecima više dok mi bio interesantan kao neki novi lik kojeg sam otkrio i imao svega nešto više od tisuću pretplatnika ali pogledam povremeno malo njegove videouratke i to one gdje sprema svoj has do jednog dolara dok ga ženica snima ili kad radi na terenu u nekom ugostiteljskom objektu kojeg reklamira pa besplatno ždere tam.

Nedavno je izbacio nešto slično. Video sa njegovim gamingom iz djetinjstva tj. kako je počeo njegov put gaminga. Nolifer, smješan čovjek.

4 mjeseci kasnije

Live Stream PS1 era.

Kako je ovo lijepo gledati, kao da je vrijeme stalo i na tren zaboraviš sve nakon toga što se izrodilo, dobro i loše.

i grafički prekrasno izgleda za ono vrijeme.

3 mjeseci kasnije

Poznati youtube kanal DidYouKnowGaming je pobijedio Nintendo jer je Nintendo bio odgovoran za uklanjanje videa o The Heroes of Hyrule.

Zbog toga vjerojatno nikad neću snimit video o ijednoj Nintendovoj igri.

22 dana kasnije

Jel se tko sjeca igre NOX? Ja je pamtim kao uspjesan klon Diabla i malo prckam po YT, te mi se gameplay i danas cini ok