Ne znam točno gdje da pitam, pa evo tu ću. Igrao na PS1 nekakav side scroller, ne mogu se sjetiti kako se zove. Uglavnom glavni lik je nekakav dječak iz afričkog plemena.
Možda je Tomba!
Nekako mi se Tomba ne uklapa u priču.
@K. Pobjednik! Hvala.
Ne znam točno gdje da pitam, pa evo tu ću. Igrao na PS1 nekakav side scroller, ne mogu se sjetiti kako se zove. Uglavnom glavni lik je nekakav dječak iz afričkog plemena.
Možda je Tomba!
Nekako mi se Tomba ne uklapa u priču.
@K. Pobjednik! Hvala.
Igra je blatantni ripoff deadly weapona sa tipicnim Kojima silovateljskim pristupom u vidu pipkanja sisa i guzica i neumjesnij komentara prema overly sexual zenama u igri.
Ali valja. Meni.
Snaćer je za nijansu bolji.
Mozda netko ne zna za ovaj kanal koji radi ove odlicne mini dokumentarce, pa da podijelim...
Igranje svih launch PS2 naslova u godini gospodnjoj 2021! To je bilo zlatno doba gejminga sto god tko rekao!
Prije nego li je kickassao dupeta u Tekkenu 3, imao je cak svoju videoigru! Tko se sjeca legende Gona!?
Prva godina i software koji se mogao igrati na konzoli te prve godine izlaska...Playstation je donio velike promjene u svijetu videoigri svojim izlaskom!
Slozio bi se s njim da je 2001g. bila brutalno dobra godina za gamere..Izasle su te godine tri nove konzole, Xbox, Gamecube i GBA, te hrpa odlicnih naslova za svaku, poput Devil May Cry-a, Final Fantasya 10, Halo-a, Super Monkey Balla, Castlevanie-Circle of the Moon,Shenmue 2 i jos brdo drugih! Nevjerojatno nesto naspram ove godine, koja je po meni jedna od najlosijih ikad, sto se gejmanja tice.
Meni je bila najbolja godina kad sam kupil PS kod nekih švercera i tad sam počel nabavljat prvoklasnu robu, sve AAA naslovi i to doba ja zovem gaming dobom, svaka generacija gamera će posvjedočit o svom dobu kada su započeli svoj gamerski put. Niti sa PS4 se ne mogu previše pohvaliti, nije do konzole i igara jer izašle su supač igre već ja sam kupoval vrlo rijetko igre tak da nisam nešto previše igrao. Kad bih išao prodavat konzolu taj neko ko bi kupio bi bi sretnik jer konzola je kao da je izašla iz trgovine. Malo kilometara je prijeđeno, hehe!
TITANXIS Ok to sto ti kazes, kad je netko poceo gejmat je njemu najbolje vrijeme ili godina, ali ovo je generalno gledajuci fantasticna godina bila za svakog tko se gamerom nazivao tada, zbog izlaska cak 3 odlicne konzole u jednoj godini, i hrpa softwera za njih, pa i za one vec izasle poput Dreamcasta, Ps2, pa cak i PS1ce!
darkfenix ovo je generalno gledajuci fantasticna godina bila za svakog tko se gamerom nazivao tada
Slažem se, sjećam čitajući po časopisima pa i dnevnim novinama kako je svako malo izašao neki dobar naslov za u ovom slućaju PS2 pa i narednim godinama jer pratio sam najviše kaj se zbiva oko Sonyjeve konzole.
Umjesto kupnje PS2 ili neku od tada dostupnih konzola ja sam si radije kupio GameBoy pocket jer sam baš tad zabrijao đepno hehe! Super Mario, Bugs Bunny, Tiny Toon te razne svemirske pucačine. Ja sam tada te 2001 još bio i u eri prvog PS-a sa igranjem konzolaških igara do negdje 2004 ili 5-te. Za PS3 pomalo sam sve manje pratio, jer kad nemaš konzolu tada ti zanesenost za igranjem opada sve do pojave PS4 u mom slučaju.
Povijest meni jednog od najdrazih serijala...
narator je ni manje ni više nego David Hayter
Jedna od najdrazih igri sa SNESa mi!
Nekad je u ovo vrijeme vec E3 isao! Eeee da mi se vratit u to vrijeme...
Mali throwback...
17.5. 2001 Prvi E3 koji sam popratio"live"iz komfora svoga doma zahvaljujuci internetu i Gamespotu...stari moj, koji je to bio overflow informacija i iznenadjenje za iznenadjenjem, bez spoilera par mjeseci unaprijed kao danas! Prvi put vidio Jak and Daxtera inace, ostao sokiran kako to izgleda, a pogotovo prikazom Gamecube igara!
Inace ne volim DF, ali kad Lineman nest govori onda uvijek poslusam.