Solid_Snake
solid pokrenija neočekivanu anime lavinu! kakav početak godine! wow!!
ja sam pogleda "monster" prošle godine. btw, svima ga preporučam i tek kad pogledaju svih sedamdeset i koliko već ima epizoda, ću im reć zašto im ga preporučam EL-O-EL. imate cijeli anime na jubitou, wow!!
pogledao sam cijeli anime po prvi put nakon prvog puta koji je bio prije više od deset godina i moram reć da bi ga pogledao u dosta kraćem roku da me nije toliko emocionalno razarao, ne sam anime kao anime, već anime kao "nekad sam imao petnaest godina i . . . (zaustavit ću se ovdje LOL)".
još nešto. i dalje previše volim ovaj anime, ali prije deset godina mi je bio puno više previše odličan. i dalje je odličan!, da se razumijemo. . . samo ne previše.
Zero
LEGEND OF THE GALACTIC HEROES. WOW!
to je nešto za što nisam čuo godinama. stavio si me u DeLorean ovim postom i sabotirao si mi kočnice! zašto?
volio bih da mogu reći da sam imao prijatelja prije deset godina koji je za taj anime rekao da je zabavan kao "pritiskanje svih botuna u liftu", ali . . . nisam. nikad nisam imao prijatelje koji su govorili takve stvari, uvijek sam samo ja bio taj prijatelj koji govori takve stvari. iako, bio je taj jedan prijatelj koji je za ovaj anime jednom rekao da je to anime kojeg su "svi gledali i nisu gledali u isto vrijeme". prilično dobra izjava, ako se mene pita.
uglavnom. tamo 2008. ili 2009. nije bilo moguće nekoga natjerati ili zainteresirati za ovaj anime, nema šanse. tek kad sam završio srednju školu, shvatio sam zašto. legend of the galactic heroes nije anime. legend of the galactic heroes je knjiga. legend of the glactic heroes su knjige. gomila knjiga. gomila sporoizgarajućih knjiga od tisuću stranica koje, jednom kad ih poželiš zapaliti (a vjerojatno hoćeš, jer nisi monstrum kao osoba koja tipka ovo), gore puno više od dva, a samo malo manje od sto dana. prekrasan anime. jedan od onih pravih elitističkih, ali ne i snobovskih animea.
svi koji su voljeli ovaj anime prije deset godina su se borili s naoštrenim uperenim prstima koji im govore da su pretenciozni. i svi oni koji su tu bitku izveli na čistac tada, sada su odrasli ljudi koji vole "rise of the tomb raider" i sl., što je, ako se mene pita, besprijekorni životni balans.
al, jebate . . . to razdoblje je najbolje ikad. stvarno ću jednom morat napisat taj "školski dani: anime" esej.
već imam i naslove. i mirise. i sudionike.
"sviđa mi se tvoja kosa, oš mi nacrtat gokua?"
(ovo je legit pitanje koje sam postavio jednoj djevojci)
ili
"ako nastaviš s ovim, izrast ćeš u prvoklasnog idiota"
(što je posljednja izjavna rečenica mog oca u jednom od najluđih razgovora u mom životu)
BACK ON THE TOPIC:
anime je u redu.