Ito Junji: Collection - Drama/Horror/Mystery - Tko god je ljubitelj horror žanra mora čitati radove Ito Junjia. Uzumaki manga je čak prevedena na hrvatski i vjerujem da su ju mnogi kupovali po interliberu za sitniš. Za sad prva epizoda oduševljava.
Ovo je zapravo sve šta ljudi trebaju znati. ;P Baš sam mislio staviti ovdje da ovo uskoro izlazi. Nisam ni zna da je prva vani. Vrh. Junji Ito je teška inspiracija.
Uberi ovaj kanal ako već ne znaš za njega. Bolest je.
https://www.youtube.com/channel/UCKSS4vyahSk-xUWWtSf9HtA/feedInače, pokušao sam gledati taj Seven Deadly Sins na Netflixu neki dan. Anime je ljepuškast, stvarno je. Ali osjećao sam se kao da tratim vrijeme, valjda jer sam zabrijao da bi mi se tako nešto sviđalo da imam 15 godina. Bacit ću zato oko na ovaj Kokkoku, tnx.
Ali zapustio sam taj anime skroz zapravo; šta oće reć da jednostavno nemam više toliko vremena, još sam previše izbirljiv, a i ima previše smeća, realno gledajući. Meni je
Inuyashiki bio iznenađujuće dobar, pa i taj
Devilman Crybaby (on definitivno nije za svakoga) i prije koji mjesec sam napokon pogledao
Terror in Resonance (jedan od najboljih animea koje sam pogledao).
Neke druge preporuke za ovu sezonu?
Violet Evergarden, sama produkcija i art su cudo, obavezno bacit pogled!
Naježia sam se pet puta u prvih pet minuti. Samo radi tehnikalija. Mada previše forsiraju tu neku emociju (skuži neku stalnu muziku u pozadini), prevelika je lipota anime da ne bi pogledao sve epizode.