Akira je kultni klasik iz 88-e.Yup - znam i naravno gledao ;) , ali čini mi se da sam čuo negdje da će raditi remake/remaster or something?
Anime kutak
Yup - znam i naravno gledao ;) , ali čini mi se da sam čuo negdje da će raditi remake/remaster or something?Navodno je u planu filmska trilogija u čiji bi rad bio uključen Christopher Nolan.
Nakon dugo vremena pogledao jedan anime - Knights of Sidonia. Nije loše, podsjetio me na neke druge space mecha naslove. Nije Tengen Toppa Gurren Lagann niti Evangelion, ali nije ni za baciti. Ipak, mislim da neću gledati drugu sezonu.
Trenutno uzivam u Space Brothers.
Topla preporuka za ljubitelje drame o obicnim ljudima (koliko se astronauti i slicni mogu nazvati obicnima). Solidni likovi, protagonist pogotovo. Zanimljiva i napeta radnja za anime ovakve vrste
Gdje početi?
Znači jedino One Piece sam do 620 stigo, i DB uz Shaman King otprije odgledao, ovo je za kolekciju da ostane. Ostalo sve se lagano nakupilo, došao novi encode x265 i masovno mi štedi prostor, ali jednostavno se nakupilo, novaca nema za novi externi jos neko vrijeme, i treba Fairy Tail i Gintamu popratit, ili pricekat kraj XD
Gintama obavezno. Ne postoji nista sto me je toliko nasmijalo u zivotu (iako se neke reference ne mogu shvatiti ako ne znas iz koje igre/filma/animea dolaze. 3 puta sam gledao Gintamu i svaki put otkrio nesto novo). Ozbiljniji dijelovi su takoder za pohvalu (najnovije epizode trenutno ubijaju). Sve u svemu, moj apsolutni favorit sto se tice anime serija
https://www.youtube.com/watch?v=kPzzOVb0XiI
Trenutno gledam Hellsing Ultimate. Puno bolji naspram originala, koji naravno nije toliko loš koliko ljudi pričaju.
Skellington Noragami, nema puno, a super je
Odgledao Cowboy Bebop damn bas me pere depra sad kad je sve gotovo. Steta sta nema vise epizoda. Ovo mi je brijem postao jedan od najdrazih anime serijala.
Sad krecem Neon Genesis Evangelion seriju.Od Evangeliona sam gledao samo prvi film koji mi je bio odlican.
Skellington odi upisi custom anime icons i skini si za sve foldere i mos se hvalit kak si kul
inace pogledo sam citav One Punch Man u jednoj noci
znaci nesto tako smijesno nisam jako dugo gledal
animacija je vrh, saitama je genijalan, prica je super i akcija je nevjerovatna
neocekivan hit barem meni i odusevljen sam
Ogromne preporuke za Steins;Gate davno nisam pogledao tako kvalitetan anime :
Izasao zadnji chapter Bleacha. Vec duze vremena nitko nije znao gdje Kubo udara, pa su izdavaci odlucili zavrsiti mangu. Ne treba govoriti da je kraj nabrzake napisan i da nije najbolji.
Znao sam pogledati koji chapter cisto da sam u toku, ali ga nikad nisam pratio. Svejedno, poslije Naruta, Jump gubi jos jednog velikog igraca, ali valjda za njih nema zime dok imaju One Piece, barem sto se tice prodaje magazina i zasebnih volume-ova
nakon dugo vremena poceo malo gledati Gangsta, te pogledao AoT te cekam sad veljacu za sezonu 2, a naravno nedjeljom se i dalje prati DB super.
Počeo ponovno gledat Dragon Ball ispočetka, završio dns prvu sezonu. Stvarno se nadam da ću ovaj put možda pogledat i sve, jer sam gledao ko mali i prije cca godinu dana sam pogledao prve 2 sezone
Slušanje Paranoid Android grupe Radiohead na kraju svake epizode Ergo Proxy-a su najzadovoljavajući trenuci u svijetu animea.
Pogledao Steins; Gate po četvrti put (ali sad sa burazom) i svaki, ali svaki put trnci me prođu na ovom mjestu.
https://youtu.be/Rca7DLNpSzE
Znaće tko je gledao , svaka preporuka naravno tko nije, jedva čekam drugu sezonu kad izađe tamo 2125. Btw. bilo je fascinantno promatrati mog buraza, tj. njegovu reakciju kako je gledao anime, od potpune nezainteresiranosti u prvih par epizoda do kraja kad je samo govorio "puštaj dalje"...
nakon hrpu godina pogledal sam clannad i after story kao challenge da vidimo jel imam dušu
navodno ak se nepusti suza nema se duša
ocito nemam dušu
sad gledam akame ga kill i nije tak edgy kak svi pricaju al je fora
pogledal sam i papriku, onak wat, to je takav clusterfuck genijalno je i director je umjetnik kod prelaza kadrova
https://youtu.be/5pl75nXkOfg
vidio u recommended videos i sjetio se da ovo postoji
na proljece dolazi ako sam dobro shvatio
Nekad davno prije, gutao sam ove anime ko budala, a onda sam ih prije koju godinu prestao gledati. Što zbog nedostatka vremena, što zbog činjenice da me svi noviji uradci, pa makar na prvu izgledali odlično – na kraju obično razočaraju. Ipak, nostalgija za tim vremenima je odradila svoje, pa sam se našao u situaciji u kojoj s guštom opet istražujem ovaj žanr. I tako su prve dvije stvari koje sam pogledao Ergo Proxy i Erased. I oduševljen sam.
Situacija sa Ergo Proxy-em je sljedeća. Mislim da ovaj anime u startu zbog svojeg ozbiljnijeg i mračnijeg stila, te odličnog protagonista kotira jako visoko. A onda na kraju svake epizode čuješ Radiohead, pa ocjena skoči još i više, a tek oni koji su skužili njegovu kompleksnu radnju prožetu psihološkim i filozofskim referencama (koju je povremeno jako teško pratiti), mogu razmišljati i o najvećim ocjenama za ovaj anime. Ja nisam jedan od takvih, ali svejedno Ergo Proxy mogu preporučiti kao anime koji pokazuje da anime najčešće nisu samo perverzni likovi sa velikim očima. Većina poznavatelja animea je ovo već odavno pogledala ili je barem čula za EP, a ostalima toplo preporučujem da barem daju šansu.
Što se tiče Erased-a, doslovno sam ga pogledao u jednom dahu, pa su neke očigledne mane koje ovaj anime ima, imale dosta manji utjecaj na moj ukupni dojam. Riječ je o animeu od 12 epizoda u kojem pratimo 29-godišnjeg Satorua koji može putovati kroz vrijeme u vidu sposobnosti koju on naziva Revival. Satoru se tako vraća 18 godina unazad, kako bi spriječio nemile događaje iz budućnosti, a koje su krenile nestancima njegovih školskih kolega dok je bio u osnovnoj školi. Na momente topao i nostalgičan, a često tužan i emotivan, Erased se bavi teškom tematikom koja je prikazana na dječački način, pa je njezin učinak još i jači.
Posebna preporuka ide za Solid Snake. Frende, slobodno baci oko na ovo. Pogotovo jer voliš Steins;Gate. Neću bogohuliti pa reći da Erased može konkurirati S;G-u, jer nije toliko dobar (S;G je puno razrađeniji anime, što je i razumljivo s obzirom da ima 24 naspram Erased-ovih 12 epizoda), ali zbog slične tematike i segmenta time travel-a, siguran sam da ćete i ti i buraz uživati. Pogotovo u prvih 4-5 epizoda koje su savršene.