kabegami fensisuperstar btw pogledajte Moonrise na netflixu. Fantastičan anime ali totalno 0 advertismenta u vezi ovog čuda :S Baš danas krenuo gledat. Dvije ep prošle u 5 min. Nastavlja se.
fensisuperstar uhhh što ste čitali ste čitali. najveći organizirani DMCA udar na sve mangareadere diljem svijeta OOF.
fensisuperstar Torgue napali su sve što su mogli i doslovno sve scanlation grupe. Ali najbolje od svega je što su si sa ovime pucali u nogu kolektivno
sanzo fensisuperstar Apsolutno, tržište manga na zapadu danas postoji skoro isključivo zbog scanslation grupa koje su od 2000-ih tadašnjim teenagerima dali pristup sadržaju kojeg inače 99% njih ne bi nikad vidio. To su ljudi koji danas imaju novca i troše na fizičke mange. Ubij taj izvoj i kroz desetak godina će polako presušit i cijelo tržište jer jednostavno neće bit interesa van jump-a i nekoliko najpopularnijih serijala.
Fenix Dobio sam copyright prijavu protiv ove teme da se ovdje stavljaju nekakvi Mangadex linkovi koji su očito ilegalni. Ja ću to sad sve kroz bazu obrisat i molim vas ne dijelite to više ovdje, neda mi se natezat
overlord1 Mange možete čitati putem Manga Plus koja je službena manga stranica od Shueishe. Osim Manga Plus imate i Manga UP! od Square Enixa
overlord1 fensisuperstar Mange koje još izlaze, npr. One Piece možeš pročitati skroz besplatno, ali moraš čitati preko aplikacije na mobitelu ili tablet. A za dovršene mange moraš uzeti pretplatu
fensisuperstar Genesis pretplata na crunchiju i netflix od sestrične ja ti više ništa ne piratiziram. Čak ni softver.
fensisuperstar overlord1 trebao bih pogledati isti anime na obje platforme. Ja imam 1440p monitor pa pretpostavljam da mi netflix ne gura 4k jer moras imat 4k monitor i pokretat preko chromea za takav signal.