fensisuperstar najbolji dio dmca je radio host asmongold 😃 btw pogledajte Moonrise na netflixu. Fantastičan anime ali totalno 0 advertismenta u vezi ovog čuda :S
kabegami fensisuperstar btw pogledajte Moonrise na netflixu. Fantastičan anime ali totalno 0 advertismenta u vezi ovog čuda :S Baš danas krenuo gledat. Dvije ep prošle u 5 min. Nastavlja se.
fensisuperstar uhhh što ste čitali ste čitali. najveći organizirani DMCA udar na sve mangareadere diljem svijeta OOF.
fensisuperstar Torgue napali su sve što su mogli i doslovno sve scanlation grupe. Ali najbolje od svega je što su si sa ovime pucali u nogu kolektivno
sanzo fensisuperstar Apsolutno, tržište manga na zapadu danas postoji skoro isključivo zbog scanslation grupa koje su od 2000-ih tadašnjim teenagerima dali pristup sadržaju kojeg inače 99% njih ne bi nikad vidio. To su ljudi koji danas imaju novca i troše na fizičke mange. Ubij taj izvoj i kroz desetak godina će polako presušit i cijelo tržište jer jednostavno neće bit interesa van jump-a i nekoliko najpopularnijih serijala.
Fenix Dobio sam copyright prijavu protiv ove teme da se ovdje stavljaju nekakvi Mangadex linkovi koji su očito ilegalni. Ja ću to sad sve kroz bazu obrisat i molim vas ne dijelite to više ovdje, neda mi se natezat
overlord1 Mange možete čitati putem Manga Plus koja je službena manga stranica od Shueishe. Osim Manga Plus imate i Manga UP! od Square Enixa
overlord1 fensisuperstar Mange koje još izlaze, npr. One Piece možeš pročitati skroz besplatno, ali moraš čitati preko aplikacije na mobitelu ili tablet. A za dovršene mange moraš uzeti pretplatu
fensisuperstar Genesis pretplata na crunchiju i netflix od sestrične ja ti više ništa ne piratiziram. Čak ni softver.