kak ja ne znam za ovo???
Anime kutak
Soul ja spičkao baš sad. Kak sam hajp za hašiš training ark
jel se zna kada ce izaci zadnja epizoda da onda pogledam sve u komadu?
maverick ako je juče izašla prva računaj za jedno 2 i pol mjeseca ovisno o tome koliko ima epizoda
- Uređivano
fensisuperstar super. jer nema mi gorega kada moram cekati na iducu epizodu. svaku sezonu sam pogledao u dva sjedenja.
a i dovoljno je sto sezone cekamo po godinu, a nekad i godinama.
- Uređivano
- Uređivano
86 EIGHTY-SIX
Jebeni masterpiece. Težak je u pm za dušu. Brutalno dobar.
10/10.
Must watch.
fensisuperstar Gledao dok je bio nov. Nije mi bas 10/10, ali da je dobar, to sigurno
Soul mene je drukčiie hitao možda jer sam ga binđao"
I par stvari saznas samo u romanima. Tipa da je:
Fido ai napravljen od njegove majke na temelju njegovog pesa
Isto tako i sa overlordom. Romani su baš jako deep i puno detalja fali u animeu.
Uh da, odličan je! Jedva čekam treću sezonu. Valjda će doći što prije!
- Uređivano
sad sam pogledao i finale windbreakera. završi na cliffhangeru ali već je najavljen season 2 za 2025 tak da nećemo puno čekati.
Ova godina ima fakat bruka dobre anime serijale.
Među omiljenim su mi
tukimichi moonlit fantasy
unnamed memory
a salad bowl of eccentrics
kaiju no. 8
f r i e r e n
that time i got reincarnated as a slime
As a reincarnated aristocrat, I'll use my appraisal skill to rise in the world (znači retardirani nazivi )
K O N O S U B A
O N E P I E C E
Demon Slayer
SOLO LEVELING
BUCHIGIRI?!
Shangri-La Frontier
Mashle: Magic and Muscle
The Weakest Tamer Began a Journey to Pick Up Trash (jako <3)
The Wrong Way to Use Healing Magic
The Apothecary Diaries (10 od 10 anime)
Banished from the Hero's Party, I Decided to Live a Quiet Life in the Countryside
DAILY LIFE OF THE IMMORTAL KING prislanjam usta šiaomiju:" živio Xi Jinping!"
A Returner's Magic Should Be Special
znači jedna od rijetkih mangi koja mi je bila toliko baš dobra da sam urlao kad su prestali scanlatati. I onda se pojavio anime kroz 23/24.
Ovo mi je više nostalgija iako mi je to.
The Irregular at Magic High School
Sigurno sam propustio nešto ali uglavnom nije bila loša godina
fensisuperstar f r i e r e n
Već ga dugo imam na radaru ali nikako da krenem. Budem sad za vikend odvrtio koju epizodu.
fensisuperstar kaiju no. 8
Ovo sam nedavno počeo gledati i imam samo riječi hvale. I humor i akcija, cijeli setting je odličan.
herc IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
- Uređivano
herc sve je to super, bit će top tier animacija i sve ali treba se uzeti u obzir da je Bleach završio zato što je loš u suštini. Taj zadnji arc je trebao biti puno duži ali doslovno su mu glavešine skratili i manga je završila doslovno unutar par chaptera od zadnjeg fighta. Ono wrap this shit.
Nažalost on se trudio čitavu svoju karijeru sustići One Piece ali well. Znamo kako je išlo. Bleach nije loš kao ideja ali je loše izvedeno. Imam feeling da je make shit uppao neke stvari u hodu i da je onda krpao gdje je stigao. Ywach je očajno loš protivnik sa masu overpowered moći da bi ga uzeli "na foru". I onda kad se sve završi kao epilog oni gledaju chada kako postaje svijetski prvak u boksu u dnevnom boravku. Ima kasnije neki taj hell arc i ljudi ga hvale ali jednostavno meni je bleach razočaranje.
Gdje se može na netu pročitati mange, tipa Berserk, DBZ i sl. bez registracija i pretplata?
Legendary_Hero mangadex
Hvala na preporuci. Sjećam se one mangafox stranice da je bila dobra, ali mislim da nije više aktivna.
Legendary_Hero mangadex je baš jak. Ima mangi koje ne mozes citati npr mha jer ima ofišl translator ali tipa 99% ima. Ja bi ai napravio cisto radi preglednosti mangi.
Dodao bih još i MangaReader. Našao sam na njemu serijale koje su iz jednog ili drugog razloga stali na Dexu.
- Uređivano
Torgue MangaReader
sve je bilo dobro dok nisam otišao na mangareader i popup me odnio na XYZ site. Tu je sve stalo xD
https://mangadex.org/title/9a414441-bbad-43f1-a3a7-dc262ca790a3/omniscient-reader-s-viewpoint
https://mangadex.org/title/3fc308c9-4b00-4dc3-943e-1f39242bc708/overgeared
To je moj čitam čim stignem.
Popup su virus free? Mangadex ih nema?
Legendary_Hero mangadex ima fake popupove samo na prvi april. Stavljaju fake addove koje vode homepage
Osim toga nema ih
Tnx. Jel ima neka takva str. i za gledanje animea ili sve ide preko crunchyrolla?
- Uređivano
herc pa jel moguće???
Upravo gledam LR
Lol, nemoš screenshotati ako imaš ti browser preko grafe streama -__-