crunchy kaže da je najavljen za 10ti mjesec

My Status as an Assassin Obviously Exceeds the Hero - STUDIO SUNRISE

---

--

Ajmo crtićoljupci da cujem neke preporuke. Nekim cudom dosao do slota za crunchy, vrtim i nemam pojma sta valja, imena su najblaze receno cudna xd.

One najmainstream anime san gleda(DBZ/S,Naruto, AOT…), One Piece sam u koraku i sa animeom i sa mangom. Zadnje sto sam gledao da mi je bas onako jebeno dobro je Solo Leveling, tako da nesto u tom điru, da nema 27530 epizoda. Ako ista znaci, volin netflix type shit kao Castlevania, Dota, Blue Eye Samurai pa, da cujen preporuke….

Twillight

Well.. you've come to the right place my man.

obavezno ako nisi
    Re:ZERO
    Fire Force
    Shangri La frontier
    The Apothecary Diaries
    The Master of Diabolism tamam ima sve 3 sezone. btw jako sjeban anime za pratit ali posloži se sve unutar 3 sezone. Kineska mitologija đir, ako ti se ne sviđa od početka neće ti se sviđati uopće. Znači baš china china china
    As a reincarnated aristrocrat
    Plunderer
    DEMONLORD 2099
    Dan Da Dan
    MECHA-UDE
    HIGH CARD
    W I S T O R I A
    No Longer Allowed in another world
    The Ossan Newbie Adventurer
    The Genius Prince Guide to raising a nation out of debt
    SPY X FAMILY
    Lycoris Recoil
    OVERLORD
    Log Horizon
    86 Eighty Six - spremi maramice i tablete za smirivanje anime je 10 od 10
    FRIEREN
    BUNGO STRAY DOGS - jedan od boljih animea ikad pogledanih
    Combatants will be dispatched
    KONOSUBA!
    The daily life of the immortal king - ovo je smijanje na max
    JUJUTSU KAISEN
    The Faraway Paladin - fantastičan anime
    A returners magic should be special - odličan
    Ranking of kings - <3
    Eden's Zero - Fairy Tail in space
    REBORN AS A VENDING MACHINE I NOW WANDER THE DUNGEON - NAJBOLJI ANIME IKAD NAPRAVLJEN
    Buddy Daddies - SpyXFamily sa 2 lika 😃

A Certain Magical Index -> A Certain Scientific Railgun -> A Certain Scientific Accelerator -> fantastični animei koji su međusobno povezani. Ako se odlučiš na ovo pronađi kojim redoslijedim idu epizode. Jer su magical index i railgun izlazili jedan do drugog i ponekad je epizoda od indexa točno po priči prije epizode od railguna. Misaka Mikoto op!

The Irregular at Magic High
    Saga of tanya the evil
    Sword Art Online

Nesto od ovog san vec gleda, SpyxFamily, Dan daDan i Jujutsu kaisen. Pogleda bi Overlord ali kolko vidim na crunchyu nema sve nego samo S4 🤷🏻‍♂️

8 dana kasnije

pogleda sam prvu sezonu tokyo revengersa, i . . . bit ću iskren: nikad nisam bia tako investiran u tako mid anime lmao

fashion sense i frizure su sve. delinquent fashion at its finest. dođe mi da uzmem alpha jaketu.

mikey je isto sve.

gledat će se dalje 🤷‍♂️

btw jel gleda ko ovo??

@k ako nisi pogledaj windbreaker i buchigiri! ( i GTO ako nisi već iako su jako male šanse da nisi gledao onizuku.)

k da, ali imam jebeni problem s tim animeom

Prve dvije sezone su top, s tim da je druga vjerojatno vrhunac.

Ali treća je epic smece, odustao sam gledati, bas me zanima dal ces ti pregrmiti taj dio…

k Ne gledam anime, ali sam zato mangu redovito citao kako je izlazila.

Slazem se sa @Snakedoc prvi dio price je bio bas top, a onda odjednom skoro sve palo u vodu. I dalje ga u globalu smatram ok animeom, ima puno vecih smeca koje ljudi po netu religiozno stuju (Oshi n… Necemo dalje). Ugl nemojte odustat, dođe sve na svoje u zadnjem dijelu, necete pozalit 🙂

ako volite one piece obavezno pogledajte Monsters 103 na netflixu. 😃

fensisuperstar ako nisi pogledaj windbreaker i buchigiri! ( i GTO ako nisi već iako su jako male šanse da nisi gledao onizuku.)

What is this, . . . amateur hour?? GTO je klasik.

Pogleda sam tri epizode Bucchigiri?!. A ono . . . vizualno mi se jako dopada--i ovde je isto fashion on point, ali nije me baš uvuklo. Ok mi je, možda ga nekad pogledam do kraja (al nakon Tokyo Revengersa).

Marito je kul lik, tho. Closing theme, također.

Wind Breaker mi je grounded verzija Tokyo Revengersa. Oću melodramatiku!!

Dragon Ball Super: Super Hero - The Ballad of Gohan and Piccolo — RGN 99

Ja ne mogu opisat koliko me oduševio DBS: Super Hero! Rijetko se desi da se smiješkam kroz cijeli film.

Od kud uopće krenuti… Izgleda prekrasno, novi power-upovi su zakon, drago mi je da je fokus bio na Piccolu i Gohanu (Piccolo mi je zakon) i pokazali su svakodnevicu nekolicine likova, baš super film! (pun not intended)

Jedino mi je žao šta film nije duže trajao, ali ako ga eventualno prikažu u Cinestar, apsolutno ga idem gledat!

Wtf?

k Btw Buchigiri mi je miljama ispred Tokyo Revengersa…

Snakedoc Ma nista cudno. Nebudu oni radili, neki drugi studio ce uzet. Ni prvi ni zadnji anime kojem se tako nesto desava. Netreba se uopce brinut dal cemo dobit nastavak…

Soul mora biti, ima top gledanost, na top mjestu je, sve ono.

Sad možda je napravljeno zbog velikog hype-a, da imaju mira dok se radi na sezoni.

Znas kak fanovi znaju biti toksični