- Uređivano
crunchy kaže da je najavljen za 10ti mjesec
My Status as an Assassin Obviously Exceeds the Hero - STUDIO SUNRISE
---
--
crunchy kaže da je najavljen za 10ti mjesec
My Status as an Assassin Obviously Exceeds the Hero - STUDIO SUNRISE
---
--
Ajmo crtićoljupci da cujem neke preporuke. Nekim cudom dosao do slota za crunchy, vrtim i nemam pojma sta valja, imena su najblaze receno cudna xd.
One najmainstream anime san gleda(DBZ/S,Naruto, AOT…), One Piece sam u koraku i sa animeom i sa mangom. Zadnje sto sam gledao da mi je bas onako jebeno dobro je Solo Leveling, tako da nesto u tom điru, da nema 27530 epizoda. Ako ista znaci, volin netflix type shit kao Castlevania, Dota, Blue Eye Samurai pa, da cujen preporuke….
Well.. you've come to the right place my man.
obavezno ako nisi
Re:ZERO
Fire Force
Shangri La frontier
The Apothecary Diaries
The Master of Diabolism tamam ima sve 3 sezone. btw jako sjeban anime za pratit ali posloži se sve unutar 3 sezone. Kineska mitologija đir, ako ti se ne sviđa od početka neće ti se sviđati uopće. Znači baš china china china
As a reincarnated aristrocrat
Plunderer
DEMONLORD 2099
Dan Da Dan
MECHA-UDE
HIGH CARD
W I S T O R I A
No Longer Allowed in another world
The Ossan Newbie Adventurer
The Genius Prince Guide to raising a nation out of debt
SPY X FAMILY
Lycoris Recoil
OVERLORD
Log Horizon
86 Eighty Six - spremi maramice i tablete za smirivanje anime je 10 od 10
FRIEREN
BUNGO STRAY DOGS - jedan od boljih animea ikad pogledanih
Combatants will be dispatched
KONOSUBA!
The daily life of the immortal king - ovo je smijanje na max
JUJUTSU KAISEN
The Faraway Paladin - fantastičan anime
A returners magic should be special - odličan
Ranking of kings - <3
Eden's Zero - Fairy Tail in space
REBORN AS A VENDING MACHINE I NOW WANDER THE DUNGEON - NAJBOLJI ANIME IKAD NAPRAVLJEN
Buddy Daddies - SpyXFamily sa 2 lika
A Certain Magical Index -> A Certain Scientific Railgun -> A Certain Scientific Accelerator -> fantastični animei koji su međusobno povezani. Ako se odlučiš na ovo pronađi kojim redoslijedim idu epizode. Jer su magical index i railgun izlazili jedan do drugog i ponekad je epizoda od indexa točno po priči prije epizode od railguna. Misaka Mikoto op!
The Irregular at Magic High
Saga of tanya the evil
Sword Art Online
Nesto od ovog san vec gleda, SpyxFamily, Dan daDan i Jujutsu kaisen. Pogleda bi Overlord ali kolko vidim na crunchyu nema sve nego samo S4
Twillight nazalost da. Ains je bas bad guy :-D
fensisuperstar approved by SnakeDoctor
@k ako nisi pogledaj windbreaker i buchigiri! ( i GTO ako nisi već iako su jako male šanse da nisi gledao onizuku.)
k Ne gledam anime, ali sam zato mangu redovito citao kako je izlazila.
Slazem se sa @Snakedoc prvi dio price je bio bas top, a onda odjednom skoro sve palo u vodu. I dalje ga u globalu smatram ok animeom, ima puno vecih smeca koje ljudi po netu religiozno stuju (Oshi n… Necemo dalje). Ugl nemojte odustat, dođe sve na svoje u zadnjem dijelu, necete pozalit
ako volite one piece obavezno pogledajte Monsters 103 na netflixu.
Absolute. Fucking. Peak. Animacije.
fensisuperstar ako nisi pogledaj windbreaker i buchigiri! ( i GTO ako nisi već iako su jako male šanse da nisi gledao onizuku.)
What is this, . . . amateur hour?? GTO je klasik.
Pogleda sam tri epizode Bucchigiri?!. A ono . . . vizualno mi se jako dopada--i ovde je isto fashion on point, ali nije me baš uvuklo. Ok mi je, možda ga nekad pogledam do kraja (al nakon Tokyo Revengersa).
Marito je kul lik, tho. Closing theme, također.
Wind Breaker mi je grounded verzija Tokyo Revengersa. Oću melodramatiku!!
Ja ne mogu opisat koliko me oduševio DBS: Super Hero! Rijetko se desi da se smiješkam kroz cijeli film.
Od kud uopće krenuti… Izgleda prekrasno, novi power-upovi su zakon, drago mi je da je fokus bio na Piccolu i Gohanu (Piccolo mi je zakon) i pokazali su svakodnevicu nekolicine likova, baš super film! (pun not intended)
Jedino mi je žao šta film nije duže trajao, ali ako ga eventualno prikažu u Cinestar, apsolutno ga idem gledat!