@k ako nisi pogledaj windbreaker i buchigiri! ( i GTO ako nisi već iako su jako male šanse da nisi gledao onizuku.)

k da, ali imam jebeni problem s tim animeom

Prve dvije sezone su top, s tim da je druga vjerojatno vrhunac.

Ali treća je epic smece, odustao sam gledati, bas me zanima dal ces ti pregrmiti taj dio…

k Ne gledam anime, ali sam zato mangu redovito citao kako je izlazila.

Slazem se sa @Snakedoc prvi dio price je bio bas top, a onda odjednom skoro sve palo u vodu. I dalje ga u globalu smatram ok animeom, ima puno vecih smeca koje ljudi po netu religiozno stuju (Oshi n… Necemo dalje). Ugl nemojte odustat, dođe sve na svoje u zadnjem dijelu, necete pozalit 🙂

ako volite one piece obavezno pogledajte Monsters 103 na netflixu. 😃

fensisuperstar ako nisi pogledaj windbreaker i buchigiri! ( i GTO ako nisi već iako su jako male šanse da nisi gledao onizuku.)

What is this, . . . amateur hour?? GTO je klasik.

Pogleda sam tri epizode Bucchigiri?!. A ono . . . vizualno mi se jako dopada--i ovde je isto fashion on point, ali nije me baš uvuklo. Ok mi je, možda ga nekad pogledam do kraja (al nakon Tokyo Revengersa).

Marito je kul lik, tho. Closing theme, također.

Wind Breaker mi je grounded verzija Tokyo Revengersa. Oću melodramatiku!!

Dragon Ball Super: Super Hero - The Ballad of Gohan and Piccolo — RGN 99

Ja ne mogu opisat koliko me oduševio DBS: Super Hero! Rijetko se desi da se smiješkam kroz cijeli film.

Od kud uopće krenuti… Izgleda prekrasno, novi power-upovi su zakon, drago mi je da je fokus bio na Piccolu i Gohanu (Piccolo mi je zakon) i pokazali su svakodnevicu nekolicine likova, baš super film! (pun not intended)

Jedino mi je žao šta film nije duže trajao, ali ako ga eventualno prikažu u Cinestar, apsolutno ga idem gledat!

Wtf?

k Btw Buchigiri mi je miljama ispred Tokyo Revengersa…

Snakedoc Ma nista cudno. Nebudu oni radili, neki drugi studio ce uzet. Ni prvi ni zadnji anime kojem se tako nesto desava. Netreba se uopce brinut dal cemo dobit nastavak…

Soul mora biti, ima top gledanost, na top mjestu je, sve ono.

Sad možda je napravljeno zbog velikog hype-a, da imaju mira dok se radi na sezoni.

Znas kak fanovi znaju biti toksični

Mi jučer bili u kinu - Attack on Titan the Movie, odnosno zadnje dvije epizode s nekim ekstra dodacima. Kad ide Rumbling, pa u dvorani krene onaj zvuk podrhtavanja, pa tko to može platit.

ZigguratVertigo

Nisam znao sta da mislim o stilu animacije na početku ali su pogodili samo tako stime. Cijeli film je možda jedan od boljih Dragon Ball filmova a sam Beast Gohan je mislim najbolja transformacija u cijelom serijalu općenito. Inače, cijeli film su u mangu uveli tako da su sve transformacije zapravo i Canon!

Snakedoc

Vjerojatno će uzet malo više vremena da naprave sljedeću sezonu, par godina najmanje. Pogledao sam jučer zadnju i činilo mi se je kao da planiraju ić dalje s pričom jer da ne, imali su priliku lagano maknut par scena na kraju i zaokružit priču s ovom sezonom.

prayer Yeah! Iskreno volio bih da sljedeći film ili anime budu u tom stilu, ful je ugodno za oči 😁

Gospodo, nemojte ovo zaobici! Prva ep Sword of the Demon Huntera je izasla danas, 53 minute traje. Proletilo je zacas…

Pratim tu mangu vec neko vrijeme i imam samo pohvale. Posebno me fasciniralo kako su vrhunski likovi predoceni, kad vidis neke njihove back storye ostanes bez rijeci. Nekoliko puta sam se pitao "kako to nisam skuzio", rijetko koja prica ima tako dobro slozene te "sitnice" ajmo reci koje puno pridodaju cijelokupnom dojmu.

Negdje sam cak vidio da je Novela ovoga bila navodno i inspiracija autorici Demon Slayera 🙂