fensisuperstar Skinuo nedavno. I mene je začudilo da je prešišalo FMA na listama, pa očekujem da je stvarno nešto posebno. Nier mi je ostao nedorečen, a čeka se još i nastavak Overlorda. Nemam pojma kad će, tho. E da, javite kad dođe Djecak i Čaplja na stranice.: p

Zero

Pretpostavljam da ce past s vremenom kao i sve drugo sta pretece FMA, ali i meni je Friren bila odlicna i mislim da zasluzuje sve pohvale koje dobiva. Svaki tjedan sam bas veselo docekao novu epizodu( mozda i zato jer je bio petak 😃 ) i samo se nadam da nece proc godine prije nove sezone.

fensisuperstar plati si krunči nemoj biti fegt :-D

Giphy - Talk Like A Pirate Day GIF

Inace, pogledao sve trenutno, stvarno smo imali par top animea ove sezone… Najvise me muci sto je Solo Leveling zavrsio na najboljem dijelu, kad prava prica tek krece. No dobro, Deku, Rudeus i Rimuru se vracaju da me utjese 😀

Soul nadam se da će počet neki powerbrejktru sad kad jebe opet.

Giphy - GIF by Swaps4

Giphy - Episode 1 Water GIF by Funimation

Peak anime.

Ali najjaci su mi hejteri koji nisu mogli proci prve tri epizode.

Ne znas tko je gori oni ili goblin slayer episode 01 hejteri.

Kad smo kod toga jedva cekam kad ce nova GS. Isto barem 9 mjeseci godinu dana sigurno

Giphy - Goblin Slayer Gawblins GIF by HUPChallenge

Soul dat cu svima šansu 😃

Windbreaker bi mogao biti ok. Kaiju? Ehhh. Izgleda mi kao forsani hype. Rejtat cemo

jebote gledam sad ovaj RE:Zero misleći da će biti jedan chill isekai… Brate kako sam se sjebo. Ovo ima više krvi od john wicka i dooma zajedno.

25 dana kasnije

fensisuperstar Bartender season 1 ( @k ovo ce se sviđat tebi. Manga je top)

iskoristit ću ovu priliku da ti se zahvalim na preporuci. iz nekog razloga si ubra koji sam vajb i možda me ipak kužiš, after all. 🧘‍♂️ jako chill anime; veselim se svakoj epizodi. s obzirom da moje anime oko više nije toliko budno, sumnjam da bi sinja sam ovaj anime na vrime, tako da si odradia dobar posao. samo . . . preporuke animea su ti ka cunnilingus. jedan krivi potez i vriti si. 

btw vjr si već sinja, ako nisi—"train to the end of the world" je bila preporuka hidea kojime (ni manje ni više) koju sam uvažia, ali nisam se pretjerano usrećia, četiri ep. su vani. baci oko, možda tebi bude sritnije. 

fensisuperstar

Gledao sam to prije par godina, bile su samo dvije sezone tada iliti 24 epizode ili tako nešto. Odgledao sve u jednom dahu, koja vrh ideja za anime i još uz to animacija odlična!

k bartender manga je meni bila bas posebna. Čitao sam ju na mangareaderu prije x godina. Kad sam se kasnije prebacio na mangadex nisam nastavio. Posve zaboravio. I vidim najavu i pomislim si ovo bi @k 100% gotivio.

Bio sam spreman rezati ga na komade od 20 cm svaki da sam sjebo.

A train cu pogledati svakako. Ja novim animeima dajem šansu. Dosta toga sam pogledao na slijepo i iznenadio sam se. A i realno gledam na krančirolu gdje ljudi dobro rejtaju.

Pogledao Frieren do kraja (barem tu prvu sezonu). Dobar, gledljiv i nepretenciozan, ali pomalo i prejednostavan za neku top razinu. Top lik = mimic.

Novi Berserk chapter je vani!

Torgue

Cura uzela karte kad je najavljeno. Planirao sam bas uzet godisnji u to vrijeme tako da se je lijepo poklopilo. Nisam nikad bio na ovakvom koncertu, a i prvi put mi je da idem u Lisinski. Nadam se da ce valjat.

6 dana kasnije
                5 dana kasnije

50 min prve ep nove Demon Slayer sezone proletilo u sekundi…

Giphy - Kimetsu No Yaiba Eating GIF by Funimation

fensisuperstar super. jer nema mi gorega kada moram cekati na iducu epizodu. svaku sezonu sam pogledao u dva sjedenja.

a i dovoljno je sto sezone cekamo po godinu, a nekad i godinama.

maverick

Najavili su da je samo 5 epizoda od kojih je prva dupla. Tako da će bit gotovo za 4 tjedna. Nećeš morat dugo čekat.

5 dana kasnije
                    4 dana kasnije
                    13 dana kasnije

86 EIGHTY-SIX

Jebeni masterpiece. Težak je u pm za dušu. Brutalno dobar.

10/10.

Must watch.

Soul mene je drukčiie hitao možda jer sam ga binđao"

I par stvari saznas samo u romanima. Tipa da je:

Fido ai napravljen od njegove majke na temelju njegovog pesa

Isto tako i sa overlordom. Romani su baš jako deep i puno detalja fali u animeu.