foggy Kad sam vidio kakve potione ti imaš, a kakve sam ja stiskao, odmah mi dođe slabo. Ja ko bogec na početku štapom udaram, pa sam kasnije ulovio dual hand weaponse neke i probijao se ko zadnji kripl bez borosana na nogama. Koja je fora za currency? svi me traže appraisal scrolove, imam ih -5 (jer 5 raznih equipmenta stoji crveno u inventoryju).
U PoE nemaš golda za trejdanje. Sve se trejda sa currencyem sa kojim se ujedno i crafta gear. Svaki item ima svoje. Identify item je klasično, portal scroll je klasično, orb of transumation pretvara item iz bijelog u plavi, orb of alchemy iz bijelog u zlatni (rare), a chaos orb rerolla zlatni item. I tako se nastavlja. Imaš trade stranicu na njihovoj stranici https://www.pathofexile.com/trade koji je integriram sa igrom i stvari koje stavljaš u inventory (zapravo moras kupit barem jedan stash tab koji moze prodavati) mozes prodavati i onda trejdas saljudima ako ih zanima predmet za cijenu koju si stavio. Isto tako ako odes na trade mozes tražit item prema parametrima koje postavi pa on nađe sve što što je online a da je unutar parametra kojeg trazis. Pa tamo ljudi postave cijenu. Onda imas copy paste prebacis na igru otvoris chat i copy pasteas i instant šalješ i would like to buy ponudu tipu koji onda dodje kod tebe ili ti kod njega (kako god 😃) i onda on stavi predmet ti stavis predmet. Kad se svi predmeti u itemi tradeu hoverani mišem dobiješ mogućnost za trade. uvijek treba provjeriti iteme tho jer ljudi znaju scammati sa itemima koji su slični izgledom. Treba pogledati ako su statsi ili currency koji stavljaš isti i u istom broju koji su stavili. Ima scammera ko i svugdje. 😃
a to što imam potione i to i vidiš stotine fireblla kako lete. To ti je normalno. Ja još niti nemam top end gear. Imam medium gearanog igrača. a mapa koju sam stavio je daleko od teškog. Ako juicas veći tear i nabuđiš ju baš ono do jaja, i onda usput ubacis iteme da pokreneš neke posebne mehanike tipa delirium onda imaš po 300-400 mobova na mapi u svakom trenutku. Istina je da mozes srusit FPS čak i na boljem kompu, ali samo u ekstremnim situacijama gdje popališ sve što se popalit moze, u 4 -5 igrača i svi popale sve skillove aoe ability, ima jedno 2000 monstera na ekranu koji u isto vrijeme pale sve svoje abilitije. I Jebiga. Padne fps na 30 - 20. Ali to nije problem enginea već problem loota. Ja imam item filter da mi filtrira iteme ali i dalje puno bijelog loota pada u pozadini i ne renderira se ime i drop. Ali pro i dalje ima taj podatak i taj podatak stoji u pozadini. Svake lige sve je bolje i bolje ali i dalje kad ti padne 15 soma itema dobit ćeš kratki drop u fpsu. Kad pretisnem alt da mi pokaze sve iteme u pozadini ovisno koliko je juiced mapa bila zna mi napravit pol sekunde freeza 🙂
a ovo ti je Ps5 video od prosle godine. Ne znam kako radi sada tho.