Path of Exile najvjerojatnije dolazi i na PS4!
Emilijo konačno da i ps4 dobije neku dobru igru

Path of Exile najvjerojatnije dolazi i na PS4!
Emilijo konačno da i ps4 dobije neku dobru igru

FensiSuperstar Ovo je PoE i njegov pasivni Skill tree:

Ovo je GoW i njegov "skill" tree. Gow nezna je li ovo pasivno ili aktivno, jer ima 3 komada opreme i 3 rune. Nemoj biti kao GoW, ne stavljaj lose stvari u igru:

Odličan argument kvalitete.

Pa da, ovo u GoWu je broken, ovo u PoEu radi. Mozes s inicijalnom klasom doci do hibrida ili neke druge klase. Ovo u GoWu je unutra samo da je, beskorisno.

Ali zasto ja tebi to pisem, kad ces ti kupit dobar TV za ultra grafiku..

Razočaran sam nespominjanjem CoD-a.

Ono kad “+5% health” koristiš kao primjer odlično razrađenog skill treea i dokaz “dubine” gameplayja.

Ono kad imas takav sustav koji ne koristi nicemu...

Drago mi je da se slažemo oko skill treea u PoE.

Drago mi je da nisi uspio shvatit. Vise nisam nu ocekivao..

Jedna od igara koje sam htio na konzoli jer mi se čini sasvim oke (neki Diablo rip off, kolko sam gledo).

Ono što mi nejde u glavu je uspoređivanje tree skilla ove igre i God of Wara.
Pa i da je trolovski odgovor Emiliju, opet nema nikakvog smisla.

Ovih ste dana opleli po Gow-u ko da se natječete.
Ili prelako padate na Emilijova podbadanja, il vas nešto jebu kvalitetne PS exkluzive.

Anyway, možda nabavim ako izađe.
Divinity 2 mi je puno veći prioritet jednom kad se izredaju svi zaostatci i nove igre koje dolaze.

Tuhy Iskreno, prelos je odg Emiliju, ali nisam imao nista drugo 

Ne kuzim sta se ostala ekipa hvata, ovaj Weky i shtiri (tko god da je taj momak) su napeti previse.

Svakako daj priliku ako izade za PS4, ceka te nezaboravno iskustvo, udarit ce te D2 osjecaj nostalgije po faci.

Jedna od igara koje sam htio na konzoli jer mi se čini sasvim oke (neki Diablo rip off, kolko sam gledo).

Ono što mi nejde u glavu je uspoređivanje tree skilla ove igre i God of Wara.
Pa i da je trolovski odgovor Emiliju, opet nema nikakvog smisla.

Ovih ste dana opleli po Gow-u ko da se natječete.
Ili prelako padate na Emilijova podbadanja, il vas nešto jebu kvalitetne PS exkluzive.

Anyway, možda nabavim ako izađe.
Divinity 2 mi je puno veći prioritet jednom kad se izredaju svi zaostatci i nove igre koje dolaze.
A nemaš kaj nabavljat, f2p je tak da skini i deri. Osobno bih rađe Grim Dawn, ali ionako to sve mogu na PCju.

Čono ja sam ti duh iz prošloti, znamo se od vrtića i sjedili smo skupa u školi. Kako si me zaboravio?

Odi na markat kupit 5dkg humora i prestani shitpostat.

Kaže gospon koji redovito stavlja reaction gifove, uspoređuje skill treeove random igara (classic shitposting tehnika) i traži ljude psn id da dokažu identitet.

Ajde, upozori me sada da prestanem “spamati” OR ELSE i ispunio si cijelu check listu.

Ban je opravdan, skill tree je jedina poveznica izmedu te dvije igre,  kakav post, takav odg... u slucaju gifova, ima ih u svakoj temi, na stotine. Kamo da skine? Na PS4? Jel ti uopce citas prije nego sto nesto napises?

Normalno da ne, zašto bih čitao? Pretpostavio sam da se priča o hipotetskoj situaciji gdje PoE dolazi na PS4, pa ako Tuhy planira probati onda ne mora ništa “nabavljati” (što pretpostavlja kupovinu) već je tada dovoljno skinuti.
Ali nisam ništa pročitao pa ne znam. Mislio sam da samo imaš hard-on na mene ali očito ja ne čitam.