fensisuperstar
fensisuperstar nemaš frke foggy. kao što rekoh 10 sati je ništa. Nisi zagrebo površinu igre. Igra ima trenutno 10 story actova. to se smatra tutorialom, jer vremenom otključavaš nove mehanike koje se pojavljuju, Kad završiš act 10 i ubiješ kitavu otključaš atlas i počinje novi storyline vezan uz atlas.
U redu, evo, idemo ozbiljno.
Stvarno me ispizdilo da igra toliko loše radi na 3 različita laptopa (stvarno ne zajebavam, nismo na kraju uspjeli normalno igrati skupa jer mi se konstantno gasila i imao sam problema sa texturama). Što točno da kažem na tu situaciju? Imam i Monster Hunter Rise (da, možda je glupa usporedba) i radi mi sasva solidno uz 55 FPS-a na mojoj krami, i5 i stoljeće staroj grafi. Očekivao sam da igra koja je dugo u razvoju bude bolje optimizirana s tehničke strane. Ponovit ću, u isto vrijeme na istoj mašini (barem onom najjačoj) Lost Ark radio je bolje i stabilnije, bez problema koje sam imao u Exilu.
fensisuperstar Znači nema ARPGa na ovom svijetu koji je kvalitetan i u koji se ulozilo toliko ljubavi kao što je Path of Exile. Ne postoji. I ne postoji arpg sa boljim performansama a da je toliko brz i responzivan.
Gle, igrao sam zadnje Grim Dawn, jest da je već relikvija, ali nenormalno je dobra igra (ja recimo ovdje imam 250+h). Prvih 10h tamo, i tih 10h u Exilu - sorry, biram Grim Dawn. Dodat ću na to da Exile očito nema priču, nego je malo drugačije koncipiran. Ili nisam zagrebao dovoljno?
I za kraj - ako ja moram ulupat hrpu sati da zagrebem igru, onda ova formula igara nije za mene. Pomirit ću se s tim.
Moje isprike na nepotrebnoj zajebanciji, ali očito nije isto zajebavati se na račun igre koju netko voli, jer uvijek ste tu svi da terate zajebanciju, ali uvrede padaju čim je ta ista oko nečega što vas dira.
@pravednik Koment na tvoj post u Lost Ark vijest temi:
To što si meni komentirao je točno ono što ti radiš u svakom svom postu. Neke stvari koje sam napisao apsolutno stoje, ali očito ih nisi čitao od vrha nego si jedva čekao nešto meni baciti pošto meni tvoji postovi nemaju smisla.