Da se nadovežem na Zeroa jer sam i ja upravo dovršio drugu sezonu Mr. Robota. Prva sezona me bila oduševila i nakon gledanja mi je bila jedna od tada najboljih stvari u tv formatu i rangirao bi je dosta visoko općenito (neovisno o tome koliko posuđuje ideja iz raznih Fincherovih i inih filmova). No druga sezona je po meni otišla možda malo u krivom smjeru. Završnica mi je čak i bila dobra, i zanima me što će se dogoditi dalje, ali od početka pa do zadnje epizode je sve bio neki smor, i čak i previše nekih nepotrebnih fillera. I prva sezona je bila spora, ali je bila napeta, interesantno je bilo sve, dok me ovdje nekako više nije bilo briga. Onaj prvi plot twist koji se razrješi u kojoj 6. ili 7. epizodi je ok, ali djelovao mi je potpuno nepotrebno. Gluma je fantastična, ali razvoj priče mi nije legao. Daleko od toga da se radi o lošoj sezoni, ali nakon svih tih pitanja i cijele te konfuzije/kaosa imam osjećaj kao da smo cijelu sezonu mogli ispričati u 2 epizode i da nam ništa nebi nedostajalo. Nemam ništa protiv slow burna, ali ne da bude tu samo da bi bio tu. Bilo kako bilo gledat će se i naredna sezona, i dalje tu ima itekako materijala, te se i dalje radi o dobroj seriji.
Westworld također čekam da izađe nekoliko epizoda, a napokon sam se uhvatio Stranger Thingsa, i već nakon 2 epizode mi je jasno o čemu ljudi pričaju i što ih je osvojilo. Jedva čekam odgledati ostatak.
TV serije (općenito)
Westworld dobro nastavlja, baš se radujem trećoj epizodi.
Btw jel još ko u prvoj epizodi skužija Paint it Black od Rolling Stonesa?
Westworld dobro nastavlja, baš se radujem trećoj epizodi.Meni bilo poznato i onda skužio kad je ženska poludila s puškom.
Btw jel još ko u prvoj epizodi skužija Paint it Black od Rolling Stonesa?
Ramin Djawadi. Šta reći. Lik je majstor.
Dovršio Stranger Things i jako sam zadovoljan. Nevjerojatno je da su iskombinirali valjda svaki relevantni scifi/fantasy/horror film iz 80ih, a opet uspjeli dobiti nešto novo i svježe. Fantastičan trip down memory lane, ali i sjajan novitet za TV. Gluma fenomenalna, mala koja je glumila Eleven bi mogla imat bombu od karijere, Winona pokazala da kada hoće može, ali i svi ostali su napravili i više nego dobar posao (Dustin mi je bio najdraži). Sountrack odličan, muzika vrhunska. Možda je bila pokoja naivnost i "glupost" likova kroz priču, te je možda ponešto i bilo nepotrebno (romanse od Nancy me nisu baš zanimale), ali takvih stvari se ovaj žanr jednostavno ne može riješiti, pogotovo u seriji.
Jedva čekam sljedeću sezonu, ovo mi je bilo jedno od dražih gledanja u posljednje vrijeme i ide visoko na osobnoj ljestvici.
Pocel sa House of Cards i jebote koja serija, Spacey briljira u svakoj sceni, a Francisa smatram najboljim negativcem u povijesti sedme umjetnosti, zastrasujuc, kalkulativan, nemilosrdan, force to be reckoned with vrhunska serija.
Pocel sa House of Cards i jebote koja serija, Spacey briljira u svakoj sceni, a Francisa smatram najboljim negativcem u povijesti sedme umjetnosti, zastrasujuc, kalkulativan, nemilosrdan, force to be reckoned with vrhunska serija.E Renda, Renda. To je tek početak. Treća sezona mrvicu slabija, ali ako binge watchaš skupa s četvrtom bit će ti isto super.
Uživaj ;)
Za sve one koji žele nešto u stilu Bansheeja ( renda tebe gledam! ) neka bace pogled na Quarry. Mac Conway vraća se iz Vijetnamskog rata i u nedostatku posla postaje profesionalni ubojica. Nema fight scena kao Banshee, ali me svime ostalim nevjerojatno podsjeća na tu seriju.
Najs, budem pogledal :)
Ovaj Carl postao zajebaniji i od Ricka. Prvo metak u celo, nakon toga tek kako i zasto
Ne znam kakav ce biti kasnije, ali za sad mi je jedan od boljih likova. Uglavnom, kraj 3. sezone mi je bio solidan, ocekivalo se nesto vise, ali jbg, ne bi to bio Walking Dead da se nesto rijesi. Governerov potencijal kao da do kraja nije iskoristen. Nije mi nesto 'prestrasan' od kojeg ne znam sta ocekivati i kao da mi je malo premiran unatoc onome sto je napravio na kraju 3. sezone. No valjda cemo vise vidjeti od njega u 4. sezoni.
I imam dojam da je ovu seriju puno bolje binge watchat nego epizodu tjedno jer onda neke mane ne dodju toliko do izrazaja. Mislim, meni je serija za sada jos uvijek na visokom nivou i jako mi je zanimljiva ali zasigurno ima mana. Nadam se i necemu vise od Tyreesea i Carol u 4. sezoni. Zatvor mi je isto bio bolji od farme.
Pogledao Luke Cagea. A ono...nije meh, jer mi je rangu Jessice Jones, ali Daredevil je ipak na vrhu. Glumačka ekipa je ustvari jako dobra, posebno Mahershala Ali i Theo Rossi. Na drugoj polovici sezone dobiješ filing da su praktički utopili radnju druge sezone i sve to smiksali zajedno. Diamondback mi nije baš previše briljirao s tim svojim daddy problemima, ali Cottonmouth se dobro držao. Čak mi i drago što nema tipičnih borbi u stilu "mutant protiv mutanta". Ovo je sve dobro izvedeno, iako se ne čudim nekima koji su od akcije očekivali više.
Svejedno, dobar cenarij, dosta zanimljivih likova i negativaca i prolazna akcija. Da se pogledati, i dalje vjerojatno najviše zanimljivo Marvelovim fanovima.
Pocel Black Mirror, za sad fantazija od sezone.
Navečer, dok radim aerobik :) gledam Westworld i Lethal Weapon, uz standardno Shameless. Nikako Vikinge dočekat, kamoli GoT.
LoL, napisao navećer, uništio mi internet pravopis.
jel gleda netko Americans?
Ne znam kako mi je ovo promaklo. Ian McShane, automatski must watch.
https://www.youtube.com/watch?v=oyoXURn9oK0
Pocel Black Mirror, za sad fantazija od sezone.Ja sam baš pogledao prvu sezonu od tri epizode. Osim prve epizode, ostale dvije su na temu distopijske budućnosti i tehnologije. Stvarno vrhunski odrađuju teme koje se tiču međuljudskih odnosa, te koliko mediji/tehnologija utječu na život.
Wayward Pines anyone?
ja odustal od te serije, prva sezona solidna, druga na istu foru.
ja odustal od te serije, prva sezona solidna, druga na istu foru.Buraz napao pa sam skinuo, probat ću pa ćemo vidjet iako ono malo što sam vidio i ne privlači me previše.
Završio s trećom sezonom The Straina. I ova serija je zapela u limbu gdje se glavna radnja miče brzinom krepanog pingvina u pustinji. Još bi bilo ok da ima likova čiji će odnosi biti zanimljivi za pratiti kad nema nečeg značajnog na ekranu, ali to su već potrošili u drugoj sezoni. Četvrta sezona je valjda tu zbog milkanja novaca, inače sumnjam da bi i kreatorima serije bilo smor ovo gledati. Da ne kažem da su finale praktički preslikali iz prošle sezone, uz par izmjena i realno tek jedno otpisivanje ajmo reći značajnog lika, dok se u pozadini događa ne jedna, već dvije apokalipse. Guillermo del Toro mi počinje padati u očima.
Upravo počeo gledati BBC krimi seriju The Fall sa odličnom Gillian Anderson :
Za sve one koji vole britanske krimiće...
https://www.rottentomatoes.com/tv/the_fall