Da se nadovežem na Zeroa jer sam i ja upravo dovršio drugu sezonu Mr. Robota. Prva sezona me bila oduševila i nakon gledanja mi je bila jedna od tada najboljih stvari u tv formatu i rangirao bi je dosta visoko općenito (neovisno o tome koliko posuđuje ideja iz raznih Fincherovih i inih filmova). No druga sezona je po meni otišla možda malo u krivom smjeru. Završnica mi je čak i bila dobra, i zanima me što će se dogoditi dalje, ali od početka pa do zadnje epizode je sve bio neki smor, i čak i previše nekih nepotrebnih fillera. I prva sezona je bila spora, ali je bila napeta, interesantno je bilo sve, dok me ovdje nekako više nije bilo briga. Onaj prvi plot twist koji se razrješi u kojoj 6. ili 7. epizodi je ok, ali djelovao mi je potpuno nepotrebno. Gluma je fantastična, ali razvoj priče mi nije legao. Daleko od toga da se radi o lošoj sezoni, ali nakon svih tih pitanja i cijele te konfuzije/kaosa imam osjećaj kao da smo cijelu sezonu mogli ispričati u 2 epizode i da nam ništa nebi nedostajalo. Nemam ništa protiv slow burna, ali ne da bude tu samo da bi bio tu. Bilo kako bilo gledat će se i naredna sezona, i dalje tu ima itekako materijala, te se i dalje radi o dobroj seriji.
Westworld također čekam da izađe nekoliko epizoda, a napokon sam se uhvatio Stranger Thingsa, i već nakon 2 epizode mi je jasno o čemu ljudi pričaju i što ih je osvojilo. Jedva čekam odgledati ostatak.