BB je dobar, BE je masterpiece ukljucujuci i Sopranose i Mad Men, a svima im visoko gore mase Wire
TV serije (općenito)
Meni je i dalje na samom vrhu The Leftovers.
Definitivno, ali pricam o ovim “slicnim” zanrovima
A kakvo je mišljenje o serijama koje su nekad smatrane genijalnima? Kako su danas ostarile?
Npr, The X-Files?
Pa zavisi, meni osobno je X-files lose ostaril, ali velim sve zavisi o seriji, Wire je dan danas cudo nevidjeno, Sopranosi isto
renda dobro, sopranosi i wire još nisu tak stari. Ali da, skroz drugi koncept je. Ozbiljniji pristup.
Mislim da su npr. (neke) stare humoristične užasno ostarile. Mislim da se danas ni sekundu ne bi smijao na Alfa ili Allo Allo. S druge strane, Monthy Python, a naročito BlackAdder dobro stare.
Ja se uvijek smijem na Mućke, Allo, Allo itd. Jednom dobre, uvijek dobre.
Najbolja serija je BB jer sam jedino tu gledao, među ovim kaj pričate, Sopranose sam isto gledao ko klinac tu i tam koju ep., a Wire cu si danas skinuti kad sete je tak nahvalili.
- Uređivano
Tzereen Ovisi o žanru zapravo jer nije isto gledati kroz "dječje" oči. Recimo prije par mjeseci prvi put gledao Buffy i serija ima svoje trenutke no u većini slučajeva je osrednja pa često i loša dok je kad sam bio mlađi bila wow. Na drugu ruku jedan Firefly ili Freaks and Geeks još uvijek pršti kvalitetom.
renda BB je dobar, BE je masterpiece ukljucujuci i Sopranose i Mad Men, a svima im visoko gore mase Wire
Pogledat ću The Wire. Obećavam!! (Samo sam sebe moram uvjerit da serije imaju smisla u usporedbi s filmovima. To mi je najveći problem u životu. )
Tzereen A kakvo je mišljenje o serijama koje su nekad smatrane genijalnima? Kako su danas ostarile?
Npr, The X-Files?
Jel uopće moguće bit realan oko ove serije kad smo vjerojatno svi ovdje više-manje odgojeni na istoj. Kako bit realan kad je epska Dana Scully u pitanju?
P.S.
Ne želim srušit forum, ali . . . ULTIMATIVNO pitanje!
Mućke ili Seinfeld?
- Uređivano
Mucke ili Seinfeld je kao kokos ili jaje.
Bradonje mi, Ultimativno pitanje.
To mi je do momenta...
Ali ajde, Mucke. )
K, volis Kelly Macdonald?
Jesi pogledao Giri/Haji?
Zica je prejebena, slazem se.
Lani sam pogledao sve ponovno.
Meni isto Mućke draže.
- Uređivano
Stric ili dida? ))
K je kriv!
Seinfeld je smeće.
Baza sa "Mućke ili Seinfeld" je doslovno životna filozofija boktemaza. Doslovno moš skužit percepciju nekog pojedinca i njegovog poimanja svijeta. Inače imam luđačke usporedbe kod ovakvih stvari. Čak nisam siguran želim li ih prezentirat u ovaj kasni sat. LOL
(Neću lagat. Krenija sam pisat, ali sam sve pobrisa. Možda neki drugi put. hahah)
Uglavnom, ja isto moram reć Mućke, jer sam bija anglofil prije nego šta sam bija sve ostalo. LOL
gunner K, volis Kelly Macdonald?
Aha.
Spremija sam Giri/Haji u My List na Netflixu još odavno, ali malo mi jeftino izgleda, nikako da krenem.
[deleted]
- Uređivano
.