Evo i ja se nakon treće lomim da li da stanem ili ne. Ne volim prekidati započeto, ali zasad su na dobrom putu da prekinem tradiciju.
Najgora stvar mi je što mi vrijeđa inteligenciju. Nadam se samo da je TWD bolji po tom pitanju (ova zadnja sezona). No po svemu sudeći, izgleda da ću morati poslušati svoj prijatelja i umjesto serija početi čitati stripove.

Dobro, iskreno ja neznam kaj si očekivao od Fear TWD-a? To je početak, dakle to je i normalno od glupih Amera da briju da su glavni i misle kak mogu sve riješiti. Meni jedino smeta taj nekakav pokušaj drame koji su pokušali stvoriti i nisu uspjeli.

Prva epizoda Fear TWD je bila izvrsna. Slow burn i lijepo tempirano. Sve dalje je kaos, stao na četvrtoj epizodi i odustao.

Solid Snake TWD ako ćeš izdržati do 6B sezone možda ti se dojam popravi. Promijenili su pristup epizodama pa to sve skupa izgleda malo kvalitetnije. Iako mi je u glavi još uvijek onaj pad kamiona iz 5. sezone koji krši sve zakone fizike.
https://www.youtube.com/watch?v=wzshC7D9AoY

Odličan primjer, umro sam na tu scenu 

ThaUrban  ne znam, iskreno ja kao klinac pamtim kad sam se srao u gaće kad vidiš zombija. Sad mi je to toliko isfurano da im se samo smijem. I tim glupostima koji nikako ne pomažu pri dojmu.

I trebali su igrati na tu kartu kao što FicoLegend kaže, kao prva epizoda, malo buildaj napetost, brutalnije stvari neka budu, a ne tamo neku ženu u komšiluku da gledam kroz prozor kako napada zombi i to baš iz razloga što smo milion puta gore stvari vidjeli već. I to bi producenti trebali već znati.

A ja imam osjećaj da naši likovi iz epizode u epizodu, iz sezone u sezonu ponekad stvarno ništa naučili nisu.

Šteta stvarno i što ne ubace neke "mutirane" zombije, neke koji brzo trče, skaču, Nemesise itd. Puno bolja bi bila dinamika serija. Kad već ne znaju objasniti kraj kakav će biti (i kojeg vjerovatno neće biti) onda neka samo ubacuju natprirodne stvari, who the fuck cares, ako je zanimjlivo gledaće se.

Također, očigledno je previše epizoda po sezoni. Trebali su se ugledati na HBO, 8-10 epizoda, više love uložiti u njih, ali da nema nikakvih filera i da je samo radnja do radnje. I ne bojati se uvesti neke brutalne stvari iz serije ovdje. Čitao sam neke stvari iz stripova i ovdje kako su ih obradili i mogu samo zamisliti koliko bi pamtljivije i bolje epizode neke bile da su išli po tom predlošku.

Jebte vucaraju se po onom zatvoru, koliko, sezonu i pol (onaj dio sa virusom mi je jedan od najgorih u serijama ikad), a onakve situacije poput

Onih ljudoždera koji su me i vratili nazad u život da nastavim gledati završe za par epizoda i hajmoooo se opet vucarati po šumi i graditi teritorij koji će i ovako i onako pasti.

Ne znam, što evo više pišem, sve mi više takvih gluposti pada na pamet, no da ne bude sve crno, TWD pokaže najbolju sliku kad su epizode fokusirane, kad znaju šta hoće. Ima dosta i takvih. Ne znam, odgledaću najvjerovatnije i ovu zadnju sezonu pa nadati se da će ubacivanjem Neagana (jel se tako zove?) uvesti tu svježinu.

Ovo sa epizodama je pun pogodak. Da je 10 epizoda po sezoni ne bi bilo toliko fillera i serija bi ostavila snažniji utisak. And fewer chances for the writers to fuck everything up...
U Negana polažem velike velike nade. Tim više što je Jeffrey Dean Morgan odličan glumac.

OMG evo još jedne scene

Travis ima u susjednom dvorištu zombija koji ga želi raskomadati i on kaže onom meksikancu kad je pokušao naučiti mu sina o baratanju puškom  "You know how I feel about guns". Čak mu i žena kaže da ne vidi ništa loše u tome.

Budala naivna.

EDIT.

Meksikanac je moj dude

"Good people are the first ones to die".

Napokon nagovorio starog da krene gledat Breaking Bad, pa sam i ja opet poceo. Pogledala se cijela prva sezona u jedan dan. A tek sad krece prava stvar. Nije bezveze najbolja serija ikad.

Moj stari gleda sa materom "Tuđi Život"
Bože sačuvaj,puko je u stare dane!

Sent from my Redmi Note 2 using Xparent Green Tapatalk 2

A moj stari sa starom uživa u Stipe u gostima. Njemu je Stipe idol 

Blago se vama, moji doma gledaju Zauvijek susjedi :(

ThaUrban Gotov Black Sails. Kad pogledaš, očekujem komentar ovdje

Blago se vama, moji doma gledaju Zauvijek susjedi :(
To ono na novoj oko 16h?
Odgovorno tvrdim da je to najgora serija ikad napravljena.

Podsjetnik za one koji prate - Banshee kreće za 4 dana :)

Da,bas sam htel napisat

FicoLegend Prvo - nemoj mi više sa takvimGotov Black Sails. Kad pogledaš, očekujem komentar ovdje komentarima, nego napiši nešto tipa -> pico jesi pogledo? DrugoJa neznam jesam ja sad još uvijek pod dojmom, ali ovo je jebeno jebena najbolja epizoda dosad. Epizoda sadržava sve: borbu, spletke (istina nije nešto mind blowing) te smrt fegeta Hornigolda. Samo da napomenem kako je ubacivanje onog noćnog razgovora između Flinta i Silvera odlično napravljeno. Billy isto radi sranja u Nassau, sad mi je zapravo jasno da i on ima ajmo reć takav um za spletke. I sad jedino loše - #CantWaitS04  :Tvoj red.

FicoLegend Prvo - nemoj mi više sa takvimGotov Black Sails. Kad pogledaš, očekujem komentar ovdje komentarima, nego napiši nešto tipa -> pico jesi pogledo? DrugoJa neznam jesam ja sad još uvijek pod dojmom, ali ovo je jebeno jebena najbolja epizoda dosad. Epizoda sadržava sve: borbu, spletke (istina nije nešto mind blowing) te smrt fegeta Hornigolda. Samo da napomenem kako je ubacivanje onog noćnog razgovora između Flinta i Silvera odlično napravljeno. Billy isto radi sranja u Nassau, sad mi je zapravo jasno da i on ima ajmo reć takav um za spletke. I sad jedino loše - #CantWaitS04  :Tvoj red. 1) Jasno 2) Meni isto... Ovo je bilo čisto savršenstvo jbt... Od samog početka su me trnci hvatali kad sam skužio da je Blackbeard već došao I čitava radnja na otoku izvanredna. Očekivao sam da Dobbs neće izdati Flinta i Co. no svejedno me iznenadio način na koji su preokrenuli. Uf Hornigold je bio takav užitak, mislim da sam na glas viknuo YES kad ga je strefio Noćni razgovor odlično tempiran, a transformacija Silvera nešto savršeno. Sad čekanje... Bit će jebena sezona to već vidim. Potpuni rat, neredi u Nassau. I Eleanor mora umrijeti. Dugo me nije šokirala nečija smrt kao Vaneova...

Ljudi moji RTL pušta legendarnu seriju Allo 'Allo
Ne mogu vjerovati 
Napokon nešto vrijedno gledanja na ovim našim programima.

Šteta samo što će se reklame gledat više od serije.

Listen to me carefully, I shall say this only once. ))

Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk

Pogledao do kraja posljednju sezonu House of Cardsa.

Na kraju balade dosta (pozitivo) iznenađen zapravo - dok je prethodna sezona u drugoj polovici postala skoro negledljiva gdje sam pomislio da odustajem od serije, ovaj puta drugi dio bio je na razini epičnosti druge sezone. Logično, zaplet sezone (opet) je bio malo prerastegnut i prvih par epizoda nije se ništa previše konkretno događalo, no kada je jednom krenuo rasplet, odgledao sam gotovo sve u komadu. Pohvale piscima na scenariju, a i lijepo je opet vidjeti većih broj Frankovih izravnih obraćanja samoj publici.

Zamjerke i dalje ostaju što je par epizoda bilo pucanj u prazno, nepotrebno su razvukli sve na 13 epizoda, umjesto da su se držali standardnih 10. Gluma i dalje epična, iako mi je Kevin Spacey još uvijek za klasu bolji od svih (ili je to njegove karizme, nisam siguran).

NO, da ne filozofiram previše - isplati se i dalje gledati ovo. Popravili su stvari koje sam im dosta zamjerao u prošloj sezoni (sapunicu, forsanje nekih karakternih osobina samo radi trendova u Americi i sl), počinju se konačno na razini cijele serije neke stvari raspletljavati, nadam se da neće materijal forsirati više od dvije sezone budući da će tako politička drama koja je toliko dobro odrađena početi gubiti na intezitetu.

Čekam s nestrpljenjem 5. sezonu i bacam se dalje na Black Sails.

No to nije sve!

Pogledao i novu Netflixovu seriju Love

Premisa je nekako "kriza 30-ih godina"
Scenarij je rađen oko muškog i ženskog lika u ranim 30-im godinama koji su imali u 20-ima totalno sjeban ljubavni život pa nekako završe skupa, ali i dalje to bude sve čudno s dosta problema. Iako sve zvuči kao klasično američko teen sranje, scenaristi su znali što rade pa su osmislili izuzetno prirodne likove, napisali dijaloge koji se dođaju u stvarnom svijetu, stavili sve u današnje doba Facebooka, Instagrama, Ubera i uredskog života te ubacili par smicalica da nije na ekranu baš tipična sapunica. Mislio sam da će mi serija biti žešće smeće, no eto, iznenadio se. Ima čak polugolotinje u Game of Thrones stilu, solidnog humora i ok glume budući da nema u seriji nekih zvučnih imena. Serija nije Breaking Bad materijal, no dobra je za ubiti vrijeme prije spavanja, ako se nekome ne gledaju reprize reprize repriza na RTL-u 2.