Da ti iskreno kažem, tamo od polovice treće sezone pa do kraja četvrte mi je serija malo popustila i nije toliko držala pažnju, ostala je to kvaliteta ali lagano me zamarala ponekad. Kraja se pak slabo sjećam jer i inače brzo zaboravljam detalje, a kamoli kad sam seriju odgledao prije više od pola godine. Ali sve u svemu, bio sam zadovoljan serijom, drago mi je da si i ti.
Za dalje ti je ZeroZeroZero super izbor, meni izvrsna serija sa svakom epizodom vrhunske kvalitete. Korak dalje za Sollimu IMO. Ako nisi Narcose gledao također nemoj propustiti. Možda i Umbre ako želiš nešto na sličnoj razini, ali u lokalitetu bližem nama balkancima.
Ako pak tražiš nešto u žanru a da je nabijeno akcijom (i to dobrom akcijom), možeš bacit oko na Gangs of London. Ugl ove sam gledao zadnjih godina i više-manje sve su mi dobre do odlične te bi ih bez puno razmišljanja preporučio.
Jedino po meni Ozark i Peaky Blinders nisu dovoljno dobri za preporuku, jer sam od obje odustao nakon nekog vremena. Prate šablone i previše su mi predvidljive, dok se ove gore spomenute ipak nečime ističu.