odgledalo se stvarno svega, pa ajmo o svačem pomalo:
What We Do in the Shadows - film + dvije sezone - nešto najgenijalnije u zadnje vrijeme, jedan od "Flight of the Conchords" dvojca je autor, humoristički vrh, vizualno isto tako ne zaostaje, pogotovo kad se obrati pažnja na detalje, a ideja vampira u suvremenom svijetu izvrsno realizirana. ovo će se gledat u više navrata sigurno.
The Boys - S02 - već se pisalo o ovom, pa ništa osim vrhunski nemam za dodat.
Des - miniserija o serijskom ubojici, zanimljivo i solidno.
Schitt's Creek - S01 - nakon pet-šest epizoda stavljena na čekanje, bio u potrazi za nezahtjevnim sitcomom, ali nije me primilo nikako.
The Americans - svih 5 sezona - apsolutno genijalno, polaganiji tempo, isto tako se polagano uvlače likovi pod kožu, setting meni odličan, teško je prestat s gledanjem da samog kraja koji je, uf, u samom vrhu finala serija, u rangu vrhunskih serijala kao što su Breaking Bad, Sopranos, The Wire, itd.
The Mandalorian - S02 - u rangu prve sezone, čak još i bolje, finale je malo bilo meh, no i dalje vrhunski western sf.
The Queen's Gambit - vizualno i glumački prekrasno, serija kreće jako zanimljivo, no kako je išlo prema kraju, oduševljenje je slabilo, na kraju samo okej.
High Fidelity - S01 - "nastavak" na film, no daleko od kvalitete istog, osim par dobrih fora i zgodne Zoe Kravitz, nije vrijedno potrošenog vremena.
Breeders - S01 - fora serija o starijim roditeljima koji muku muče sa svojim klincima, emo završetak malo kvari općenito više nego dobar dojam.
Shameless - S011 - krenula je zadnja sezona američke verzije, nakon 3 epizode, ovo bi mogla biti najslabija sezona, no nada još uvijek postoji.
Industry - S01 - London, svijet financija, seks, droga, međusobno shebavanje prijatelja/kolega, zanimljiva sezona, vidjet će se ima li smisla dalje.
The Expanse - S05 - prikazane četiri epizode, i dalje vrhunski sf i jedna od najdražih serija.
Ozark - S02 i S03 - nije mi vrh vrhova, ali je veoma blizu, ima malo nelogičnosti i zbrzanih rješenja, ali serijami ušla u klub jako dragih i užasno nervira odluka da se zadnja/četvrta sezona razdvoji na dva dijela po sedam epizoda.
Serije od kojih sam dustao nakon prve epizode - Lovecraft Country, Ratched (baš jako bezveze, Sarah Poulson, možeš ti i bolje), Bordertown (možda opet nekad dobije šansu, možda), Freaks and Geeks, Misfits, A Discovery of Witches