Gledam Ripleya, nisam ni znao da su rimejkali film. Zasad na trećoj epizodi mi je i bolje, sve mi paše, ali sam način snimanja (kako se to stručno kaže?) je top
TV serije (općenito)
Ripley je topcina, vizualno stvarno vrh!
Pogledao Invincible treću sezonu danas. Daleko bolja nego prve dvije sezone u ama baš svemu. Neke scene te skinu iz cipela po pitanju brutalnosti, čak znaju biti bolesnije nego u The Boys. Topla preporuka!
prayer Pogledao Invincible treću sezonu danas. Daleko bolja nego prve dvije sezone u ama baš svemu. Neke scene te skinu iz cipela po pitanju brutalnosti, čak znaju biti bolesnije nego u The Boys. Topla preporuka!
Ubila treća sezona, ali sam ipak u zadnjoj epizodi nekako očekivao dolazak Omni-Mana i Allena. To me malo razočaralo.
Kog zanimaju animirane nek si baci oko na Common Side Effects danas je izašla zadnja epizoda prve sezone i jako je dobra. Teorije zavjere, farmacija i gljiva koja liječi sve, čak i smrtne ozljede. Borba između dobra i zla u smislu da ista bude pristupačna svima ili po cijeni u farmaciji.
Je li tko počeo gledati ovo:
Odgledao danas sve, jebeno zanimljivo ali daje neki čudan vine cijela serija. Svakako vrijedno pogledati i pridružujem se preporukama.
Ništa od toga, ocjena vjerojatno ide ispod 8 tako da križam odmah
Mali sneak peak iz zadnje sezone
prayer meni je odlično sjela, plus su finale podmazali za sljedecu sezonu. Možda je animacija malo čudnovata, ali to je takav stil očito i s gljivama svakakve dogodovštine, ali svrha serije mi je super.
prayer Battle Beast mi je bio daleko bolje dočaran u ovoj sezoni a i čitam da u petom mjesecu izlazi spin-off strip o njemu tako da možda i bude jednom i animirano!
Ja sam si dosta spojlao preko yt, ali tempo serije ide dosta brzo. Nova sezona stiže 2026.
Imam dosta serija na čekanju a nikako se odvojiti od KCD.: (
Ovo će biti tako dobro, jedva čekam!!!
Nadam se da će povećati budžet. Radi se o daleko najboljoj i najpopularnijoj Amazonovoj seriji, a kvaliteta animacije je drastično pala od prve sezone i ako misle održati 1 sezona - 1 godina raspored, moraju uložit više.