Fenix Neka me isprave ako griješim ali mislim da bi to bila scenografija.

Pričaš o seriji Ripley na Netflixu?

Pogledao Invincible treću sezonu danas. Daleko bolja nego prve dvije sezone u ama baš svemu. Neke scene te skinu iz cipela po pitanju brutalnosti, čak znaju biti bolesnije nego u The Boys. Topla preporuka!

renda U pravu si.

"Kinematografija se odnosi na umjetnost i tehniku snimanja filma. Obuhvaća rad kamere, osvjetljenje, kompoziciju kadrova, pokrete kamere i sve vizualne elemente koji doprinose atmosferi i naraciji priče."

Naučio sam nešto novo.

prayer Pogledao Invincible treću sezonu danas. Daleko bolja nego prve dvije sezone u ama baš svemu. Neke scene te skinu iz cipela po pitanju brutalnosti, čak znaju biti bolesnije nego u The Boys. Topla preporuka!

Ubila treća sezona, ali sam ipak u zadnjoj epizodi nekako očekivao dolazak Omni-Mana i Allena. To me malo razočaralo.

Kog zanimaju animirane nek si baci oko na Common Side Effects danas je izašla zadnja epizoda prve sezone i jako je dobra. Teorije zavjere, farmacija i gljiva koja liječi sve, čak i smrtne ozljede. Borba između dobra i zla u smislu da ista bude pristupačna svima ili po cijeni u farmaciji.

Brijac

I ja, ali taj Invincible rat te onaj storyline sa Powerplex me je toliko zanio da sam zaboravio skroz na njih dvoje. Battle Beast mi je bio daleko bolje dočaran u ovoj sezoni a i čitam da u petom mjesecu izlazi spin-off strip o njemu tako da možda i bude jednom i animirano!

Skellington

Odgledao danas sve, jebeno zanimljivo ali daje neki čudan vine cijela serija. Svakako vrijedno pogledati i pridružujem se preporukama.

renda
              Bokte mazo, kakva je to postava glumaca??? 😮

• renda

•  
                  •  
                  •  
                  •  

ThaUrban vrhunska, a Ritchie za kormilom.

• Brijac

•  
                  •  
                  •  
                  •  

Ništa od toga, ocjena vjerojatno ide ispod 8 tako da križam odmah 😆

Mali sneak peak iz zadnje sezone Ha-Ha-Ha

prayer meni je odlično sjela, plus su finale podmazali za sljedecu sezonu. Možda je animacija malo čudnovata, ali to je takav stil očito i s gljivama svakakve dogodovštine, ali svrha serije mi je super.

prayer Battle Beast mi je bio daleko bolje dočaran u ovoj sezoni a i čitam da u petom mjesecu izlazi spin-off strip o njemu tako da možda i bude jednom i animirano!

Ja sam si dosta spojlao preko yt, ali tempo serije ide dosta brzo. Nova sezona stiže 2026.

Imam dosta serija na čekanju a nikako se odvojiti od KCD.: (

• prayer

•  
                    •  
                    •  

Ovo će biti tako dobro, jedva čekam!!!

Zero

Nadam se da će povećati budžet. Radi se o daleko najboljoj i najpopularnijoj Amazonovoj seriji, a kvaliteta animacije je drastično pala od prve sezone i ako misle održati 1 sezona - 1 godina raspored, moraju uložit više.

• Uređivano

Pogledao i ja Adolescence. Zadnja scena me dotukla kada stari ulazi u sobu kod malog, uzme medu i raspadne se. Koliko emotivno jaka scena. Rasplakao se kao pička jer ne možeš se ne zapitati sva pitanja što su se pitali i njih dvoje u vezi odgoja. Vrhunska serija, vrhunska.