TV serije (općenito)
Potencijalno zanimljiva horor serija stiže sljedeći mjesec:
Sang-ho, the director of Train to Busan and its sequel, returns to the story to direct all six episodes of Hellbound. The series will star Yoo Ah-in (Burning), Park Jeong-min (Deliver Us from Evil), Kim Hyun-joo, and Won Jin-ah (The Age of Shadows). Hellbound was also the first Korean drama to ever play at the Toronto International Film Festival, where the series premiered earlier this year.
Frajer napravi Busana i onda nastavak koji je najvece smece koje sam gledal prosle godine(ako se ne varam)
krpa Tko želi još jednu kvalitetnu novu korejsku seriju, D.P. je way to go.
Ovo mi je iduće na redu, a nakon toga ide Move to Heaven.
A za par dana na Netflix dolazi i Your Name koja se čini kao poslastica za ljubitelje akcijskih krimi-trilera. Gleda se prvi dan.
Upravo dovršio. Jako sam zadovoljan. Prva epizoda me oduševila, iduće dvije su me mrvicu razočarale, samo da bi preostale epizode mi ponovno vratile oduševljenje. Priča na trenutke predvidljiva i ima nekoliko stvari koje su mi bile mrvicu nelogične, no cjelokupna ideja i izvedba je kvalitetna, a popraćena je stvarno vrhunskom akcijom. Velika preporuka.
Ja bio na putu odgledati sve u 2 dana (stao na 6. epizodi), da bi onda imao probleme s uhom zbog kojih je sve na pauzi, i filmovi i serije i gaming. 5 dana apstiniranja od svega toga baš donese želju za još.
Uglavnom, dosta mi je dobra serija. Epizode sve kompaktne, brzo prođu i pune su zanimljive akcije i konflikata. Doduše, počne se osjećati ustajalost priče sad u 5. epizodi no od preostalih 3 očekujem da zadrže taj nivo zabave.
Ted Lasso, preporuka za seriju. Trener američkog nogometa dođe trenirati nogometni klub u Englesku iako nema nikakvog iskustva. Nogomet je tu više pozadina i skroz je pojednostavljen, stvar je više u međuljudskim odnosima. Serija je suptilno duhovita, pitka i ostavlja feel good osjećaj nakon svake epizode.
buz Također preporuka, super komedija, topla i interesantna. Super gledljiva, ima i nogometa, a i stvari izvan istoga. Sudeikis fenomenalan.
- Uređivano
jel iko streama hbo go na laptopu?
macbook mi sve junački podnosi, al kad odlučim streamat hbo go, evidentno se pati. jedino ga tu čujem. uspuše se i zagrije u trajanju jedne serije.
koji je kurac s tim?
btw. "succession" je (daleko) najbolja serija koju trenutno možete gledati. "mad men" & "boardwalk empire" level~
Čujem lijepe stvari o njoj.
Ali meni je i Ozark u toj razini.
A definitivno bi svi trebali pogledati BoJack Horsemana.
Pa da to sam i mislil, ko streaming servis je netflix daleko najbolji, ne po izboru makar se i tu da diskutirati
Ako govorimo o kvaliteti slike, Prime Video mi je daleko najbolji. Potom HBO Go. Tek onda Netflix.
Fico Ako govorimo o kvaliteti slike, Prime Video mi je daleko najbolji. Potom HBO Go. Tek onda Netflix
Ček stvarno?
Hmmmm, morat ću si malo bolje pogledati, jer ne gledam skoro uopće HBO Go, ali sada sam počeo gledati Mare.... čini mi se da je slika na Netflixu puno bolja, definitivno.... hmmmmmm
- Uređivano
Umrem svaki put kad vidim da jedan od najvećih filmofila gleda filmove na stolcu i monitoru.
Doslovce dio mene umre.
Ko da mi kaže da soundtrack leftoversa sluša na nekom malom kaziću od 10W...
netflix k-drama My Name je doslovno 10/10 bez zajebancije.
Gotovo zaljubio sam se.
Gleda se Ash vs Evil Dead. Jos mi je ostala treca sezona od prije pa to gledam.
fensisuperstar U Koreanku ili u seriju?
fensisuperstar Kužimo se.
Btw serija... Preporučuješ? Valja li?
StarFox_N Da. serija je top top top top.
gluma je vrhunska, priča je jebena, akcijske scene su brutalne.
ovo mi je bolje od squid gamea.
fensisuperstar Tenks.
Odmah stavljam na listu a vjerojatno večeras krećem i gledati.
bacim i ja dns pogled na seriju kad fensi kae da je dobra. covik mi je preporucio Trust and Betrayal pa ima kredita kod mene.
Dobra je My Name. Par odličnih epizoda, nekoliko solidnih, ali uglavnom dinamična i zabavna cijelo vrijeme. Priča je malčice predvidljiva i izlizana, ali je izvedba uzdiže. Filmska alternativa za ovakav stil priče su odlični uratci kao New World, Asura ili Inside Men pa odgledajte i neke od njih ako želite.
Pogledao prvu epizodu. Gledacese dalje!
Evo, pogledao 3 epke My Name. Jako dobro je.
Iako, moram reći da mi je film Infernal Affairs bio bolji. To mi je tako brutalno dobar film...
Naravno, konačna ocjena nakon svih epizoda.
- Uređivano
Prva epizoda izlazi 29.12.2021.
SW Kum. Rulat će.
Pogledalo se What if... i Squid Game.
What if... je oke, par prosjek epizoda, par jako dobrih. Nije najbolja stvar kaj je došla od Marvela, al fora je.
Tek treba vidjet kaj će napravit sa "pravim" Multiverseom u Spideyu i Strangeu.
Squid Game je malo previše overhajpan. Fora je, zanimljivo, lako se gleda, al bome nije ni baš tolko jeben da mogu shvatit zašto su svi tolko poludjeli za serijom.
Realno, znala su mi ić na živce ona kreveljenja tipična za Korejsku produkciju, al to očito nemreš izbjeć. I Kingdom je imo onog lika kojeg sam htio zatuć čim bi progovorio.
Jedino se u Train to Busan ne sjećam tih iritantnosti, al ovdje je znalo probijat živce.
Lajkam brutalnost i surovost te neke od glavnih likova, sigurno ću pogledat i novu sezonu ako će je bit, ali sumnjam da ću se opet vraćat ovoj prvoj.
Čeka se Witcher, La Casa de Papel () i Mayor of Kingstown, a uvrstit ću nekud i Wheel of Time.
Meni je ostalo još 10 epizoda Mr. Robota, kad ju završim onda krećem sa Casa de Papel, taman pogledam sve do izlaska zadnje polusezone ili sezone. Čeka se i Witcher
Ne gledat ak niste pogledali 5. sezonu dosad, heavy spoileri na početku.
Ne želim kraj....
Hvala Bogu da i ta sapunica više završava.